Rimfrie toaletter for bedre hygiene

Visste du at rimfrie toaletter både er mer hygieniske og enklere å rengjøre? Med for eksempel Pro Rimless toalettpakke fra LAUFEN får du et elegant og praktisk vegghengt toalett, som samtidig er ekstra enkelt å renholde.

Dryppende vann kan bli dyrt

Vann er helt avgjørende for normal komfort i en bolig, men det er slett ikke gratis. Det skjønner du når regningen fra kommunen kommer, der du betaler for vannet to ganger: Både når det renner ned i vasken og når det renner ut av vasken.

Øk verdien på din bolig

Det er viktig å få riktig dokumentasjon når du bygger eller pusser opp våtrom. Viste du at du kan miste mange hundretusener ved salg dersom dokumentasjonen på ditt baderom ikke er på plass?

Trygg dusj for hele familien

Med det nye Croma E-sortimentet gjør hansgrohe baderommet gøy og sikkert – en allrounder til det moderne familiebaderommet. I ny SoftCube-design med avrundede hjørner byr Croma E-produktene på hansgrohes velkjente, fremragende stråleteknologi kombinert med optimale sikkerhetsfunksjoner.

Berøringsfrie kraner for maksimal hygiene

Virus eller bakterier - alle blir utsatt for ulike patogener* hver dag. Kommer disse via nese, munn eller øyne kan dette lede til infeksjoner. Den enkleste og mest effektive beskyttelsen: regelmessig og grundig håndvask. Berøringsfrie kraner fra Oras for private hjem eller offentlige bygg gir sikkerhet og sikrer maksimal hygiene.

Lekkert design fra Duravit

Flere flotte nye produkter fra Duravit; lekre ­servanter med stramt formspråk, møbelserie med et lett ­uttrykk og flere ulike urinal-løsninger.

Bedre velvære - Oras Esteta Wellfit

Oras Esteta Wellfit er basert på hydroterapi, en behandlingsmåte som veksler mellom varmt og kaldt vann i forskjellige sekvenser. Oras Esteta Wellfit hjelper deg i din aktive livsstil og bidrar til at du holder deg i form.

Hvordan velge riktig dusjkabinet

Lurer du på hva slags dusjløsning du skal velge? Dusjvegger, dusjhjørne og dusjkabinett er alternativer du kan gå for, men du må vite litt om badet ditt før du tar avgjørelsen.

Trendy dusjløsninger

Hüppe er en av Europas ledende dusjprodusenter. De har produsert dusjer siden midten av 1960-tallet, og er stadig i forkant med nye innovative løsninger. De har mottatt flere designpriser som Reddot award, Interior innovation award, German Design award og Design award.

Oras Inspera - Designet for å passe inn

Oras Inspera er en kolleksjon bestående av moderne kraner til både baderom og kjøkken. Kolleksjonen har et bredt utvalg av størrelser, funksjoner og modeller som gir deg flere valgmuligheter i innredningen av hjemmet ditt.

Skreddersydde vaskerom nå i nye farger

«En enklere hverdag» har vært mottoet under ­utviklingen av våre vaskeromsmøbler. Vi har ­fokusert på smarte og fleksible løsninger for at du skal kunne tilby akkurat det som passer dine kunders behov.