Baderomsfavoritter

Rimfrie toaletter for bedre hygiene

Visste du at rimfrie toaletter både er mer hygieniske og enklere å rengjøre? Med for eksempel Pro Rimless toalettpakke fra LAUFEN får du et elegant og praktisk vegghengt toalett, som samtidig er ekstra enkelt å renholde.

Bedre velvære - Oras Esteta Wellfit

Oras Esteta Wellfit er basert på hydroterapi, en behandlingsmåte som veksler mellom varmt og kaldt vann i forskjellige sekvenser. Oras Esteta Wellfit hjelper deg i din aktive livsstil og bidrar til at du holder deg i form.

Lekkert design fra Duravit

Flere flotte nye produkter fra Duravit; lekre ­servanter med stramt formspråk, møbelserie med et lett ­uttrykk og flere ulike urinal-løsninger.

Ny versjon av Nautic takdusj

Gustavsberg har lansert helt nye versjoner av takdusjene i Nautic-serien. I lang tid har originalene, Nautic G1 og G2, vært foretrukket på norske bad.

Prisbelønnet variasjon

Den nye servantserien Porsgrund VariForm består av tidløse servanter med slanke kanter som passer både for offentlige, semi-offentlige og private bade- og toalettrom.

Nyheter fra Duravit

Flere flotte nye produkter fra Duravit; lekre servanter med ekstra tynne porselenskanter og møbel med helt enkelt og tidløst design.

Pyxis foldedør

Pyxis Foldedør et etterspurt produkt og en gledelig tilvekst til Pyxis-serien som i dag består av rette og buede dører.

NYHET FRA DURAVIT DURASQUARE

Presis. Rektangulær. Og likevel så bløt og svevende. Porselen fra DuraSquare samler uanstrengt motsetninger, og ser samtidig helt fantastisk ut.

Se de nye, lekre dusjløsningene fra Porsgrund!

Moderne dusjløsninger skal være så tidløse, enkle og rene i uttrykket som mulig og være i harmoni med de øvrige produktene på badet. Porsgrund har tatt frem to ulike dusjløsninger som følger denne trenden.

Tryggere hverdag med skåldingssikkert armatur

Montering av Minimat-termostaten er et enkelt tiltak for å bedre sikkerheten og gjøre hverdagen trygg i barnehager, på sykehus, pleie- og sykehjem. Den nye armaturen Minimat fra Oras, monteres i sammenheng med servantkraner og hindrer skålding på en effektivt måte.

Skreddersy ditt eget vaskerom

Vi har hevet standarden og kan tilby skreddersydde vaskerom med smarte løsninger som gir god organisering. Alle skap er inkludert mykstenging, bein og håndtak.

Dusjkar og membran

Det er tradisjonelt en skepsis til å montere dusjkar/dusjbunn i Norge på grunn av manglende Sintef-godkjenning. Dette er mer vanlig i andre deler av Europa, og med økt reisevirksomhet og designbevissthet kommer også forbrukernes ønsker om å få samme stil hjemme.

Vi vil ha flere funksjoner - også på toalettet

Toaletter som spyler, vasker og tørker er på vei inn i det norske markedet for fullt, mener Frode Toft, Salgssjf hos Laufen. – Det har ikke tatt helt av enda, men når flere begynner å lage slike, går prisen ned, og da blir det raskt allemannseie, spår han.

Rosegull eller sort krom

Nå skal det eksperimenteres med farger og finish – også på servantkranen. Per Christian Olsen i Hansgrohe selger stadig mer kraner i for eksempel rosegull, sort krom, bronse og gull. Og skal kranen eller dusjen gjøre noe annet enn kun å vaske hendene våre eller spyle av såpen i dusjen? Ja, selvfølgelig! sier Therese Lunde i Oras.

Spennende møbelnyhet til badet

Porselensservant og underskap forenes i ett enestående baderomsmøbel i Duravits nye møbelserie L-cube.