Lekkert design fra Duravit

Flere flotte nye produkter fra Duravit; lekre ­servanter med stramt formspråk, møbelserie med et lett ­uttrykk og flere ulike urinal-løsninger.

DuraSquare – anvendelig servantløsning

Lekker design servant i flere størrelser. Stramt formspråk med myke innvendige linjer.

En særdeles tidsriktig servant. Servanten kan monteres rett på vegg, på benkeplate, eller monteres sammen med et konsoll i matt sort, eller krom. Konsollene leveres i en gulvstående variant og en vegghengt. Hyllen under i glass kan levers i syv forskjellige farger. Servanten er uten overløp og kan leveres i størrelsene 450, 600, 800 og 1000 mm. Glasshyllen under gir praktisk oppbevaringsplass.

 

Løsningen kan brukes hjemme på hovedbadet, toalettrommet, men også på offentlige toaletter/ restauranter, hotell osv. som vil ha representative toalettrom.

 

Brioso – ny møbelserie

Det italienske ordet brioso er en sinnstilstand som beskriver den italienske folkesjelen i et ord. Å være brioso er å være livlig, temperamentsfull og generøs på en gang.

Brioso kjennetegnes med en stram designprofil, hvor møbler og speil er ­­­inn­rammet i en tynn kant som gir et lett uttrykk.

Møbelserien Brioso fås i 15 ulike overflater.
I serien er det også speil, speilskap og høyskap.

Møbelet kan leveres med ben og grep, i krom, eller i samme farge som møbelet.

Interiør i toppskuffen er ikke fastmontert, og kan etterbestilles. Møbelet kan leveres med ulike servantløsninger, heldekkende servant, C-bonded og benkeplateløsninger.