Oras Inspera - Designet for å passe inn

Oras Inspera er en kolleksjon bestående av moderne kraner til både baderom og kjøkken. Kolleksjonen har et bredt utvalg av størrelser, funksjoner og modeller som gir deg flere valgmuligheter i innredningen av hjemmet ditt.

Med et firkantet design og myke kanter har kolleksjonen en moderne look, samtidig som kranene er funksjonelle og enkle å bruke. Alle kranene i serien er utstyrt med Oras 3S-Installasjonssystem, som gjør monteringen av kranene både raskere, enklere og tryggere.

 

Oras Inspera på kjøkkenet

Oras Inspera kjøkkenkraner er moderne ettgrepskraner med sidehendel og høy, svingbar tut og fås i fire ulike modeller. Kranene har et vakkert design og er ekstremt slitesterke.

 

Oras Inspera 3035F har høy, svingbar tut og elektronisk avstening av vannet til oppvaskmaskinen når maskinen ikke er i bruk. Høyden på kranen er 34,8 cm. Tutens svingradius er 120° (kan begrenses til 0° eller 60°). Avstengning for oppvaskmaskin stenger automatisk etter 4 eller 12 timer: Ett trykk på knappen holder ventilen åpen i 4 timer, og ved å holde knappen inne i 5 sekunder, er ventilen åpen i 12 timer. Kranen har også innebygd begrensning for temperatur og vannmengde.

 

Oras Inspera 3031F gir deg alle de beste funksjonene fra Oras Inspera: høy, svingbar tut med praktisk uttrekk samt elektronisk avstengning for oppvaskmaskin. Høy, svingbar tut med uttrekk og to spray funksjoner gir deg mer fleksibilitet på kjøkkenet og gjør vask av grønnsaker, kjøkkenredskaper eller rengjøring mye lettere og raskere. Høyden på kranen er 44 cm. Tutens svingradius er 120° (kan begrenses til 0° eller 60°). Avstengning for oppvaskmaskin stenger automatisk etter 4 eller 12 timer. Kranen har også innebygd begrensning for temperatur og vannmengde. Elektronisk avstening av oppvaskmaskin gir deg større sikkerhet i hjemmet. Den elektroniske avstengingsventilen til oppvasksmaskin som sitter i 3035F og 3131F drives av 2 stk 1,5V Lithium batterier.

 

Oras Inspera på badet

Oras Inspera kranene til baderom er designet slik at du kan tilpasse baderommet ditt etter din livsstil. Servantkranene kommer i forskjellige størrelser og med ulike funksjoner, slik at det finnes en Inspera-kran for enhver smak.

 

Oras Inspera ettgrepskran

Oras Inspera ettgrepskran kommer både med toppgrep og sidegrep. Standardkassetten Oras 4.0 (Oras nr. 158890) brukes i kranene med toppgrep. I kranene med sidegrep er det utviklet en modifisert versjon av 4.0 kassetten (Oras nr. 1003691V), med en lavere sokkel.

 

Oras Inspera ettgrepskran med sidegrep

Kranene med sidegrep har svingbar tut som gir meget god tilkomst og bruk. Tutens svingradius er fabrikkinnstilt til 120° (kan begrenses til 0° eller 60°). Med en svingbar tut kan du vri unna tuten dersom du trenger plassen i servanten,eller om du ønsker vannstrålen på andre steder enn midten i servanten. Fås i krom, med eller uten Bidetta hånddusj og i Rose Gold med Mikado® perlator. På kranene med sidegrep og Bidetta hånddusj er ejektoren plassert i kroppen på kranen, og ikke i bunden av kassetten som vanlig.

Oras Inspera 3006F-34 er høydepunktet i serien. Dette er en ekslusiv og trendy modell som tilbyr en unik løsning for et unikt baderom, da den har PVD-finish i Rose Gold. Fargen passer perfekt sammen med jordfargede materialer på baderommet, for eksempel tre og stein. Servantkranen har praktisk svingbar tut samtidig som den er både lekker å se på. Kranen også har en unik Mikado® spray*, som gjør vannstrålen til et lite kunstverk i seg selv.

 

Oras Inspera berøringsfrie baderomskraner

Oras har over 30 års erfaring med berøringsfrie kraner. Etterhvert som berøringsfrie kraner har funnet veien inn i flere private hjem er også designet av kranene blitt enda viktigere. Den nye Oras Inspera-kolleksjonen tilbyr elegant formede berøringsfrie kraner til badet. Berøringsfrie kraner er svært hygenisk og enkle å bruke. Den er også det perfekte alternativet for å spare både vann og energi. Det rene desigenet gjør at kranen er enkel å rengjøre, og at ikke like mange bakterirer fester seg. Du kan også overvåke og justere kranene via Bluetooth tilkobling. Oras Inspera kombinerer både design og bærekraftige løsninger. De berøringsfrie modellene fås i krom i ulike størrelser som passer både for små servanter på for eksempel gjestetoalett og med ekstra høyde for bolleservanter.

Oras Inspera 3014 og 3014FT er berøringsfrie servantkraner for forblandet vann. Batteridrevet 6V eller nettdrift via plug-in transformator 230/9V. XS størrelsen på 139 mm muliggjør installasjon på selv de minste steder. Disse to modellene er også utstyrt med den unike Mikado® strålesamleren*, som garantert vil imponere på gjestebadet!

* Mikado® strålen har en vannmengde på 1,20 l/min. Mikado® strålesamler med en unik spray som finnes i kranene 3006F-34, 3014F og 3014FT kan bli byttet ut med en 6 liters strålesamler om ønskelig (Oras nr. 602671V).