Trygg dusj for hele familien

Med det nye Croma E-sortimentet gjør hansgrohe baderommet gøy og sikkert – en allrounder til det moderne familiebaderommet. I ny SoftCube-design med avrundede hjørner byr Croma E-produktene på hansgrohes velkjente, fremragende stråleteknologi kombinert med optimale sikkerhetsfunksjoner.

Designet har vunnet iF Design Award 2019. Takket være kjøleteknologien CoolContact blir overflaten på armaturet aldri for varm, og termostatgrepets SafetyStop sikrer at vannet i dusjen ikke blir glohettved et uhell.

Sikker dusjfornøyelse for hele familien

På familiens baderom skjer det litt av hvert, og rommet blir lett sentrum for den travle hverdagen. Her børstes de første melketennene, spor etter gjørmete lekeplasseventyr vaskes bort og ville sjøkriger foregår i badekaret. Her væpner de små seg til store eventyr, og baderommet er ikke fredet for nysgjerrige fingre. Barna rører ved og leker med alt som de kommer nær – uansett om det er harmløse gummiender, hånddusjen eller en varm vannstråle. Foreldrenes bekymringer blir dog til skamme av de nye funksjonene i Croma E-produktserien. De sørger nemlig for at barnene kan bade og stå under dusjen uten å skade seg.

Sikkerhet som kan merkes

Kjøleteknologien CoolContact forhindrer at Ecostat E-termostatens overflate blir varmet opp, og den er dermed hele tiden kjølig. Det innstrømmende kaldtvannet føres under for- og oversiden av termostatkroppen, mens det varme vannet ikke kommer i berøring med armaturets overflate innenfra. Det tempererte vannet som termostaten blander, føres under bak- og undersiden av termostatarmaturet. I tillegg sikrer SafetyStop-funksjonen i Ecostat E-termostaten at vannet ikke ved et uhell blir glohett, og dermed er det ingen risiko for en for varm dusj.

Alt under kontroll for store og små

Med den nye dusjholderen på Showerpipen er det ganske lett å plassere hånddusjen i den ønskede høyde. Naturligvis er hansgrohes Select-funksjon også integrert. Den gjør det mulig å velge mellom hånddusjens tre stråletyper SoftRain, IntenseRain og Massage enkelt og intuitivt med ett trykk på en knapp – for dine særlige, individuelle øyeblikk under dusjen. Det eneste som kan overgå den følelsen, er den store hodedusjen med sin gavmilde, myke RainAir-stråle som sørger for ren avslapning.

Også etter dusjen fortsetter det gøye: Takket være praktiske rengjøringsfunksjoner slik som hodedusjens avtakbare stråleskive og QuickClean-teknologien, er det helt enkelt å ta bort smuss og kalk. Mindre tid på rengjøring – mere tid til familien.

Klikk her for å finne din nærmeste rørlegger