Merkevarer

Oras

Oras Group er en stor europeisk leverandør av kraner til kjøkken og bad, og er markedsleder i Norden. Besøk hjemmesiden til Oras ved å klikke på bildet.

Purmo

Alle Purmo radiatorer oppfyller kravene til strengeste kvalitetsstandarder og de har blitt tildelt en rekke kvalitets- og godkjenningsmerker.

Norsk Wavin AS

Norsk Wavin AS er en del av Wavin konsernet i Holland, som er den ledende leverandør av plastrørsystemer i avløps-, vann- og VVS sektoren i Europa. Besøk hjemmesiden til Norsk Wavin AS ved å klikke på bildet.

Danfoss/Thermia

Thermia er en av verdens ledende leverandører av energieffektive løsninger for oppvarming av hus. Besøk hjemmesiden til Thermia ved å klikke på bildet.

Ifö

Ifö er en av Skandinavias mest kjente varemerker innen dusjkabinett, baderomsmøbler og badekar. Besøk hjemmesiden til Ifö ved å klikke på bildet.

Hansgrohe

Hansgrohe leverer kraner til kjøkken og bad, og er store i Europa. Besøk hjemmesiden til Hansgrohe ved å klikke på bildet.

Waterguard

Waterguard ble grunnlagt av tidligere Norsk Hydro-ingeniør John Asheim tidlig på 1990-tallet. I 2004 ble virksomheten overtatt av Lars Nilsen og selskapet Lani Invest. Waterguards løsninger er utviklet i tett samarbeid med VVS-bransjens spesialister, noe som gjør at rørleggerne nå har et bredt spekter av løsninger som er enkle å montere – samtidig som de er enkle å anvende for brukerne. Besøk hjemmesiden til Waterguard ved å klikke på bildet.

CTC

CTC er en ledende produsent av høyteknologi produkter for varmtvann og varme. Selskapet driftes gjennom et nettverk av selskaper og distributører over hele verden. Alle selskapene er veletablerte i deres respektive produktområder. CTC har fornybar energi som et av sine fokusområder, og har siden oppstarten vært ledende på utvikling og introdusering av innovative, pålitelige, produkter med energieffektive og miljøvennlige løsninger.

Duravit

Duravit er en førende produsent og leverandør av komplette baderomsløsninger og tilbyr et bredt utvalg av moderne servanter, toaletter, baderomsmøbler til badet, tilbehør, badekar, dusjnisjer, sauna og spasystem. Besøk hjemmesiden til Duravit ved å klikke på bildet.

Vaillant

Som et av de markeds- og teknologiledende selskapene internasjonalt på området varme-, klima- og ventilasjonsteknologi, utvikler og produserer Vaillant Group skreddersydde produkter, systemer og tjenester for boligkomfort. Besøk hjemmesiden til Vaillant ved å klikke på bildet.

Porsgrund

Porsgrunds produkter blir produsert i noen av de mest moderne fabrikkene i bransjen, og leverer et av markedet mest solgte dusjkabinett, Porsgrund Showerama. Besøk hjemmesiden til Porsgrund ved å klikke på bildet.

Oso

OSO leverer Norges mest solgte varmtvannsbereder. Besøk hjemmesiden til Oso ved å klikke på bildet.

Laufen

Laufen er leverandør av baderomsmøbler av høy kvalitet. Besøk hjemmesiden til Laufen ved å klikke på bildet.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch er leverandør av baderomsmøbler av høy kvalitet. Besøk hjemmesiden til Villeroy & Boch ved å klikke på bildet.

Gustavsberg

Gustavsberg leverer toaletter og servanter i god kvalitet. Besøk hjemmesiden til Gustavsberg ved å klikke på bildet.

Macro

Macro leverer dusjløsninger i mange størrelser, og dusjkabinett i 100*100 som er mer og mer vanlig. Besøk hjemmesiden til Macro ved å klikke på bildet.

Uponor

Uponor tilbyr komfortable løsninger som gir god comfort. Uponor gulvvarme er ett koplett system som inkluderer alle elementer som trengs fra tilførsel, gulvvarmefordeler, gulvvarmerør opp til romreguleringssystem. Besøk hjemmesiden til Uponor ved å klikke på bildet.

Intra

Intra er kjent for høykvalitetsprodukter i rustfritt stål. Besøk hjemmesiden til Intra ved å klikke på bildet.

Alterna

Alterna tilbyr hele spekteret av synlige baderomsprodukter som baderomsmøbler, dusj og toaletter. Besøk hjemmesiden til Alterna ved å klikke på bildet.

Hüppe

Hüppe er leverandør av skreddersydde dusjløsninger. Besøk hjemmesiden til FM Hüppe ved å klikke på bildet.

Pipelife

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Besøk hjemmesiden til Pipelife ved å klikke på bildet.

Grundfos

Grundfos leverer pumper som sørger for drift av gulvvarmesystemer. Besøk hjemmesiden til Grundfos ved å klikke på bildet.

Armaturjonsson

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger. Besøk hjemmesiden til Armaturjonsson ved å klikke på bildet.

Milwaukee

Verktøy fra Milwaukee brukes av proffen til å montere baderomsmøbler og dusjkabinett. Besøk hjemmesiden til Milwaukee ved å klikke på bildet.