Bedre velvære - Oras Esteta Wellfit

Oras Esteta Wellfit er basert på hydroterapi, en behandlingsmåte som veksler mellom varmt og kaldt vann i forskjellige sekvenser. Oras Esteta Wellfit hjelper deg i din aktive livsstil og bidrar til at du holder deg i form.

Behandlingen med varmt og kaldt vann lindrer støle muskler og gir dem ny energi ved hjelp av en skreddersydd meny med programmer som gir hver bruker en sunnere og bedre følelse. Med nye Oras Esteta Wellfit kan du ta i bruk profesjonell behandling for velvære i ditt eget hjem.

Slik fungerer det

Velg et program for restitusjon når du har trent, eller slapp av etter en slitsom dag.

Esteta Wellfits tre ulike programmer:

  • RECOVER, som lindrer ømme muskler og bidrar til rask restitusjon etter fysisk aktivitet.
  • RELAX, designet for å berolige kroppen og redusere stress-symptomer for både kropp og sinn.
  • RELOAD, som hjelper deg med å aktivere kroppen din og gi deg mer energi.

Hvert program er skreddersydd og har ulik og positiv effekt på kroppen. Programmene starter med kortere intervaller for å la kroppen venne seg til temperaturendringene på en skånsom måte. Du velger et program ved å trykke på en knapp i ett, to eller tre sekunder.

Fordeler

Idrettsutøvere, leger og fysioterapeuter over hele verden bruker terapi med varmt og kaldt vann som behandling, og det gir mange fordeler:

  • Får musklene til å slappe av, slik at du får raskere restitusjon etter at du har vært aktiv
  • Aktiverer blodsirkulasjonen for å lindre smerte
  • Reduserer ubehaget i kroppen din, slik at du kan være i mer fysisk aktivitet, noe som styrker hjerte-karsystemet.
  • Gjør deg mer motstandsdyktig mot sykdommer
  • Senker blodtrykket og mengden stresshormoner, slik at du slapper av, og slik at kropp og sinn kommer i balanse
  • Behandlingen bruker vann og er 100 % naturlig

Flere studier har vist at denne naturlige metoden frigjør muskelspenninger og gir raskere restitusjon etter fysisk aktivitet, da det reduserer ødem og muskelkramper. Hydroterapi er også kjent for sin smertelindrende effekt.

 

Justering via app

For å optimalisere din dusjopplevelse kan du ta i bruk Oras sin app. Men denne applikasjonen kan du tilpasse rekkefølgen til de forskjellige programmene i henhold til dine personlige preferanser, samt at du får tilgang til to ekstra dusjprogrammer. «Oras App» er tilgjengelig i AppStore og GooglePlay.

Avansert brukeropplevelse og elegant design

Oras Esteta er en unik løsning for et moderne baderom. Den kombinerer slank og elegant design med praktiske funksjoner. Det er enkelt å justere vanntemperatur og vannmengde, og en skjult sikkerhetsknapp sørger for at vannet aldri blir for varmt. Den integrerte glasshyllen gir baderommet en følelse av luksus, samtidig som du får praktisk oppbevaringsplass. Den store hodedusjen dekker hele kroppen og innhyller deg i et skånsomt og naturlig regn, slik at du får en perfekt dusjopplevelse. Systemet er også utstyrt med Oras Hydractive hånddusj med tre unike sprayfunksjoner: Sensitiv, Intens og Pulse, for en personlig og helhetlig dusjopplevelse.