Nyheter fra Duravit

Flere flotte nye produkter fra Duravit; lekre servanter med ekstra tynne porselenskanter og møbel med helt enkelt og tidløst design.

Duravit Durasquare
Porselensservanter produsert i DuraCeram som gjør det mulig å produsere vasker med ekstra tynne kanter. Porselenskantene er kun 8mm tykke. Servantene kan monteres på vegg, benkeplate eller metallkonsoll. De leveres med kranhull og er uten overløp.

Duravit Vero Air
Nå har det kommet enda en porselensservant i den populære Vero-serien. Vero Air er en videreutvikling av den populære Veroservanten, den nye servanten har slimmere kanter enn standard Vero.

 

Duravit L-Cube møbel med ME porselensservant
L-cube er et baderomsmøbel som har et tidsriktig og rent design med flott overflate og finish. ME servanten matcher perfekt med sitt tynne design. Møblene er lagerlagt i hvit høyglans, er håndtaksfrie og åpnes enkelt ved hjelp av Tip-On-Teknologi og lukkes utrolig enkelt ved hjelp av selvlukkingsfunksjon. Størrelser er bredde 63, 83, 103 og 123 cm. Dybden er 49 cm, mens på 60 cm er dybden 39 cm som vil passe godt på mindre baderom.

Duravit D-Code HC produkter
Prisgunstige HC produkter som egner seg godt for prosjekt. Veggskålen har lengde på 70 cm som er et krav for hc skåler, toalettsetet har forsterkede rustfrie hengsler og sideveis forsterket slik at det sitter ekstra godt på skålen, uten automatisk lukking på toalettsetet.