Rimfrie toaletter for bedre hygiene

Visste du at rimfrie toaletter både er mer hygieniske og enklere å rengjøre? Med for eksempel Pro Rimless toalettpakke fra LAUFEN får du et elegant og praktisk vegghengt toalett, som samtidig er ekstra enkelt å renholde.

Rimfrie toaletter har et design der den vanlige skyllekanten har blitt redusert eller er helt borte. Den enkle spylekanten på et rimfritt toalett gjør rengjøring mye enklere og dessuten reduseres bakterier og misfarging som kan samles i doskålen. Toalettet Pro Rimless fra LAUFEN er elegant utformet og kommer med tilhørende sete, utført i Pro Slim design.

Det er en tydelig trend at boligeiere ønsker å sette sitt eget preg på toalett- og baderom med unike produkter og fargekombinasjoner. Flere produsenter velger nå å møte forbrukeren ved å tilby alternative farger på både møbler og porselen. Også design på interiør og selve utformingen av for eksempel servanten er viktig for den som ønsker et gjennomført baderom med personlig preg.

 

Designservanter med ultratynn keramik-kant
Siden starten av 2013 har LAUFENs SaphirKeramik utviklet seg til et ynglingsmateriale for mange internasjonale arkitekter og baderomsdesignere. SaphirKeramik er meget hardt og holdbart porselen med ekstra robuste keramiske sider. Porselenet tillater svært tynne sider og en sterkt definert kant. Kant-radius fås helt ned til 1-2 millimeter, der tradisjonelt keramisk materiale ligger på 7-8 millimeter. SaphirKeramik er ekstremt robust og tåler dobbelt så mye som vanlig sanitær porselen.
SaphirKeramik er blant annet benyttet i VAL servant som nå også fås med BASE møbler i flere varianter.

 


Spør din lokale VVS Fagmann til råd om rimfrie toaletter og om designseriene fra LAUFEN med SaphirKeramik.