Se de nye, lekre dusjløsningene fra Porsgrund!

Moderne dusjløsninger skal være så tidløse, enkle og rene i uttrykket som mulig og være i harmoni med de øvrige produktene på badet. Porsgrund har tatt frem to ulike dusjløsninger som følger denne trenden.

Høy kvalitet

Porsgrund Design gir baderommet et elegant og eksklusivt preg og er en fast dusjvegg uten profiler mot vegg. Enkel og elegant med veggfester i krom og 8 mm klart, herdet sikkerhetsglass. Kantene på glasset er C-kappet hvilket betyr en bedre beskyttelse mot støt eller slag. Den høye kvaliteten på dusjveggen gir produktet en vekt som tilsier at det bør være to personer tilstede ved montering. Høyden på glasset er hele 2000 mm. Den stilrene dusjveggen kan benyttes som en enkel dusjvegg, som walk-in-shower, eller som dusjhjørne dersom den kombineres med en dusjdør i samme serie.

Enklere og mer moderne

Porsgrund Showerama-serien er oppdatert med mange spennende nyheter; enklere montering, enkel justering og enkel rengjøring. Men vi har også gjort Showerama mer moderne med slankere profiler, mer tidsriktige glassalternativ, og også med grep i glasset i stedet for håndtak.

Velg mellom ulike design

Den mest tidsriktige dusjløsningen i Showerama 10-serien er kanskje dusjhjørnet Porsgrund Showerama 10-02 med rette dører i klart glass og grep i døren i stedet for håndtak. Vil man være litt mer vågal kan man velge et av de mønstrede glassene Mosaic eller Cross. Showerama 10-02 passer godt også på mindre baderom siden dørene kan åpnes både utover og innover, og legges mot vegg når dusjen ikke er i bruk.

Porsgrund Showerama 10-02 dusjhjørne 900 x 900 mm

 

Porsgrund Showerama 10-02 dusjhjørne Cross 900 x 900 mm

 

Porsgrund Showerama 10-02 dusjhjørne Mosaic 900 x 900 mm

 

Porsgrund Design dusjvegg 900 (864) mm