Spennende møbelnyhet til badet

Porselensservant og underskap forenes i ett enestående baderomsmøbel i Duravits nye møbelserie L-cube.

Duravit har utviklet en ny produksjonsmetode, som lever opp til de høyeste kvalitets- og designkravene man stiller til et baderomsmiljø. Ved å la porselensservanten gå i ett med underskapets overflate oppstår en perfekt helhet, og skapet får et helt nytt og elegant utseende.

Smelter sammen

I den nye c-bonded-version – som Duravit har kalt den nye teknologien – integreres porselensservanten og underskapet i en komplisert og ekstremt presis prosess. Resultatet av denne spesielle tekniske løsningen er at porselen og skap fremstår som en helhet. Porselenets tykkelse er skjult for det blotte øye, og redusert til en markant rille, som i overgangen mellom den kjølige, glatte keramiske overflaten og treets naturlige struktur, oppleves lekker og behagelig å ta på.

Robust og rengjøringsvennlig

Den integrerte c-bonded-løsningen er imidlertid ikke bare imponerende å se og ta på. Det patenterte keramiske materialet, DuraCeram®, som tillater denne presise integreringen, er ytterst robust og slitesterkt. Servantskapet har også store, praktiske skuffer, og de glatte overflatene er enkle og raske å gjøre rene. Dette er første gang Duravit benytter c-bonded til designserien Darling New og møbelserien L-Cube.