Trender 2020

Oras Inspera - Designet for å passe inn

Oras Inspera er en kolleksjon bestående av moderne kraner til både baderom og kjøkken. Kolleksjonen har et bredt utvalg av størrelser, funksjoner og modeller som gir deg flere valgmuligheter i innredningen av hjemmet ditt.

Ny innovativ stråletype

Innovativ mikrodråpeteknologi Det innovative i PowderRain ligger i den nyutviklede dusjstråler. Strålene fordeles nemlig på seks små åpninger i hver dyse og blir til mikroskopiske dråper, og fordi de er veldig lette, lander disse mikrodråpene silkemykt på huden.

Trendy dusjløsninger

Hüppe er en av Europas ledende dusjprodusenter. De har produsert dusjer siden midten av 1960-tallet, og er stadig i forkant med nye innovative løsninger. De har mottatt flere designpriser som Reddot award, Interior innovation award, German Design award og Design award.

Den neste generasjon: Hybridkraner

Berøringsfrie kraner er en god løsning for mennesker i alle aldre, og berøringsfrie kraner blir stadig mer populære i private hjem.

Riva Dusjtoalett

Dusjtoalettet Riva setter nye standarder med maksimal luksus i perfekt hygiene. Elegant diskresjon - overlegen teknikk. Utformet som et vanlig vegghengt klosett, men med utrolige tekniske finesser. Skjult vann og strømforsyning. Åpen spylekant for enklere rengjøring.

Fordelene ved berøringsfrie kraner

Norden har oppdaget fordelene ved berøringsfrie kraner.

Badet er i større grad som et rom for velvære

Per Christian Olsen hos Hansgrohe ser en klar trend mot at forbrukere ønsker seg større, dyrere og finere produkter som skal vare lenge. Badet er i større grad som et rom for velvære.

Minimalistisk design og sterkere fokus på velvære

Adm. Direktør hos Duravit Norge tror trenden vil fortsette fra tidligere med enda mer minimalistisk design og sterkere fokus på velvære.