Ny innovativ stråletype

Innovativ mikrodråpeteknologi Det innovative i PowderRain ligger i den nyutviklede dusjstråler. Strålene fordeles nemlig på seks små åpninger i hver dyse og blir til mikroskopiske dråper, og fordi de er veldig lette, lander disse mikrodråpene silkemykt på huden.

PowderRain i besteselgeren

Den innovative stråletypen PowderRain fås nå i hånddusjen Raindance Select S 120. Denne hånddusjen har de tre stråletypene Rain, Whirl og PowderRain: Rain har en full dusjregnstråle som er perfekt for den raske, daglige dusjen. Whirl er målrettet og kraftig, og frisker opp hud og muskler.

PowderRain har myke mikrostråler som gir en behagelig og avslappende dusjopplevelse.

 

PowderRain som showerpipe

Med en hansgrohe Showerpipe er det mulig å få den nye stråletypen PowderRain i ethvert bad. Showerpipen består av hodedusj, hånddusj og termostatarmatur, og egner seg spesielt for oppussing av badet fordi det kan monteres på de eksisterende tilslutningene.

Hodedusjen kan svinges til begge sider så vannet strømmer presis der man trenger det. Herfra omfavner den fine PowderRain-strålen kroppen, og på hånddusjen kan man med den integrerte Select-teknologien skifte mellom stråletypene Rain, PowderRain og Whirl med ett trykk på knappen.

Frihet til å velge

Gi kundene dine en enestående dusjopplevelse og de fineste øyeblikk med vann. Hansgrohe har egnede produkter uansett forutsetninger. Utvalget består av utenpåliggende løsninger og innbyggingsløsninger, hode- og hånddusjer samt showerpipes som gjør det mulig å finne den rette løsningen for ethvert bad.