Den neste generasjon: Hybridkraner

Berøringsfrie kraner er en god løsning for mennesker i alle aldre, og berøringsfrie kraner blir stadig mer populære i private hjem.

Både familier med barn, eldre par og de som bor alene kommer til å sette pris på funksjonaliteten og designen til berøringsfrie kraner.

Av og til får du behov for å fylle servanten, for eksempel når du skal vaske opp eller tappe kaldt drikkevann, og det er ikke den berøringsfrie kranen konstruert for. Den er konstruert for å spare vann, siden den stenges automatisk når sensoren ikke lenger er aktivert.


For å kunne fylle servanten og samtidig bevare hygienen og spare vann, har vi tatt det beste fra to verdener og kombinert dem. Ettgrepskran + berøringsfri kran = hybridkran. Den manuelle hendelen gjør det enkelt å fylle en kjele med kaldt vann når du skal lage mat, og den berøringsfrie funksjonen gir bedre hygiene, samtidig som kranen ikke blir skitten.


Med hybridkraner vil kranens termostat justere temperaturen slik at den alltid er trygg og stabil, og sensoren stenger kranen automatisk etter bruk. Kort sagt er hybridkraner designet for kunder som ønsker sømløs betjening og en vannbesparende kranløsning i hjemmet.


Perfekt på kjøkkenet
Hybridkraner er hjemmekokkenes førstevalg, siden de gjør det enklere både å lage mat og å utføre oppgaver i hjemmet. Kjøkkenkranen er det mest brukte apparatet i hele huset, og du har bruk for den mange ganger hver eneste dag. Med den berøringsfrie funksjonen kan du vaske hendene dine mens du lager mat – uten at kranen blir skitten. Du kan også enkelt bytte til den manuelle hendelen når du for eksempel skal ha et glass med kaldt vann eller skylle av tallerkenene.

Morgendagens design
Kjøkkenet blir i stadig større grad hjemmets samlingspunkt og et rom hvor vi bruker mye av tiden vår. Det perfekte kjøkkenet er en kombinasjon av riktig atmosfære og funksjonell teknologi. Oras viser vei innen bådefunksjonalitet og stilren design. God design og avansert teknologi gjør det enkelt å arbeide på kjøkkenet.
Oras-produkter er ikke bare funksjonelle – de representerer også vakker design i verdensklasse. For eksempel er Oras Signa en kran som virkelig henter inspirasjon i naturen. Takket være sin 360° visuelle design ser Signa-kranen forskjellig ut fra alle vinkler. Ett eksempel på Signas funksjonalitet er den 150° svingbare tuten, som lar deg bruke hele kjøkkenvasken.

Kranen er en viktig del av kjøkkenet, og den kan også fungere som blikkfang. Ta for eksempel en titt på ALESSI Swan by Oras, som virkelig setter prikken over i-en i hjemmet. Alessi Swan er en ny design som kombinerer svanens grasiøse linjer med smarte Oras-funksjoner. Kranen er et resultat av et ønske om å skape en estetisk innovasjon. Ved å gi kranen svanens prakt og eleganse, har designeren skapt nye måter å bruke kraner på. Den grunnleggende modellen har to hendler – én for å justere vannmengden, og én for å justere temperaturen. Sikkerheten ivaretas ved hjelp av LED-belysning som lyser rødt når vannet blir varmere enn 32 grader.


Oras Optima er et eksempel på en foregangskran når det kommer til funksjonalitet. Som med Oras Signa består Optima-kolleksjonen av en rekke kraner, fra kjøkken til baderom, og den inneholder både tradisjonelle modeller og hybridutgaver. Oras Optimas smarte kjøkkenkran har et avansert display som viser vanntemperatur og varsler dersom vannet blir for varmt. Vannmengden kan enkelt justeres slik at den blir stabil, og kranen har også tradisjonelle hendler for kaldt og varmt vann, samt en elektronisk sikkerhetsventil for tilkoblet oppvaskmaskin. Som et ekstra sikkerhetstiltak stenges ventilen automatisk etter 4–12 timer med oppvask.


Hybridkraner fra Oras er sofistikert teknologi pakket inn i elegant design, og med denne typen brukervennlighet blir det veldig enkelt å ta hygienen til et nytt nivå.

 

  https://www.oras.com/no/hjem/