Intra vaskekar

Intra vaskekar passer like godt på vaskerommet, hytta eller i garasjen som på skoler eller sykehus. Her presenterer vi noen av de ulike variantene og deres fordeler!

VK50NF
Vaskekar, 50 cm bred i rustfritt stål for nedfelling i benkeplate. Egner seg godt til vaskerommet, med en dybde 23 cm som gir mindre betydelig mindre sprut når støvler og annet skal skylles av. Innvendig runde kanter, som gjør at vasken lett å gjøre ren. Vaskekaret har en pen polert finish og en ståltykkelse på 0,9 mm. Robust.


B VK50PK
Praktisk vaskekar, 50 cm bred, i 0,9 mm rustfritt stål for veggmontering. Leveres med veggfeste. Enkel å rengjøre, og tåler å bli utsatt for både maling og annet kjemisk materiale. Lang levetid uten at overflaten blir forringet. Robust, tåler opp til 100 kilo.C VK60S1
Vaskekar, 60 cm bred i 0,9 mm rustfritt stål for veggmontering. Inkludert støttebrakett, oppbrett i bakkant (sprutekant) og hull for blandebatteri. Et rommelig og 23 cm dypt vaskekar som egner seg like godt på det private vaskerommet som i industrien. Avrundede hjørner og 25 cm dyp. Tåler opp til 100 kilo.D GUB1
Utslagsvask i rustfritt stål, 40 cm bred, for veggmontering. Med et enkelt feste-system som sikrer stabilt og godt feste til veggen. En bakplate beskytter veggen mot vannsøling. En utslagsvask kan være praktisk å ha i garasjen eller andre steder det brukes verktøy og lignende som må rengjøres. Passer også på steder der du ønsker å beskytte bakveggen mot søl, som f. eks skoler eller private rom, tåler opp til 100 kilo.


E Sandfanger
Sandfangeren er beregnet for oppsamling og filtrering av avløpsvann som inneholder sandrester og har en kapasitet på 3,5 liter. Enkel å montere under en kjøkkenvask eller en vaskerenne. Ideell i kombinasjon med vaskerenner eller vaskekummer, til bruk på vaskerommet, i barnehagen, eller i industri, og andre steder hvor det foregår grovrengjøring.