Nye Oras Safira

Oras' produkter kombinerer tidløs design og nye trender. De mest populære trendene gjenspeiles i klassiske produkter som har blitt forsiktig modernisert i tråd med kundenes ønsker og endringene i verden.

Utviklingen av nye produkter er en kombinasjon av det beste fra de nyeste trendene, samtidig som vi forutser fremtidige behov, sier Michael Lammel, grunnlegger og kreativ leder i designbyrået NOA som designer for Oras.

                                
«Å utvikle nye produkter handler ikke bare om produktenes design og hvordan de ser ut. Det handler også om å forstå og innlemme nye trender, samt tilhørende utvikling», sier Lammel.


De største trendene, fra urbanisering til helse, sikkerhet og individualitet gjenspeiles også i baderom, for eksempel i form av hva vi forventer fra baderommet både i dag og i fremtiden, hvordan vi bruker det og hva vi ønsker oss når det kommer til kraner og dusjer. Trendene gjenspeiles også i klassiske produkter som Safira, den meget populære og nylig fornyede kranen fra Oras. Men når det kommer til å fornye klassikere, er prosessen mer subtil. Små endringer gjøres over tid, og de blir nesten ikke lagt merke til siden designjusteringene er i tråd med endringer i kundenes behov og smak.

                      
Derfor er det helt tydelig at en kran ikke bare er en kran og at designvalgene for hver Oras-kran og dusj er et resultat av moderne trender og nye verdier.
Oras Safira er klassikeren som bare varer og varer. I tillegg til det oppgraderte designet, så kommer serien med nytt forenklet festesystem, kalt 3S – installasjonssystem. Rørleggeren sparer både tid og penger.


Bredden i serien har også økt, så nå finnes Safira servantkran i en XL modell samt med høy svingbar tut og sidegrep. På kjøkkenet finnes det også flere varianter enn før. I tillegg til de modellene vi er vant med så kan du nå få en Safira kjøkkenkran med høy svingbar tut og sidegrep. Selvfølgelig enten med eller uten avstengning for oppvaskmaskin.                         

 

Du får nå en Safira kran til hvert behov og til hvert rom.

Se våre kraner her