Merkevarer

Oras

Oras Group er en stor europeisk leverandør av kraner til kjøkken og bad, og er markedsleder i Norden. Besøk hjemmesiden til Oras ved å klikke på bildet.

Porsgrund

Porsgrunds produkter bir produsert i noen av de mest moderne fabrikkene i bransjen, og leverer et av markedet mest solgte dusjkabinett, Porsgrund Showerama 8-5. Besøk hjemmesiden til Porsgrund ved å klikke på bildet.

Ifö

Ifö er en av Skandinavias mest kjente varemerker innen dusjkabinett, baderomsmøbler og badekar. Besøk hjemmesiden til Ifö ved å klikke på bildet.

Oso

OSO leverer Norges mest solgte varmtvannsbereder. Besøk hjemmesiden til Oso ved å klikke på bildet.

Hansgrohe

Hansgrohe leverer kraner til kjøkken og bad, og er store i Europa. Besøk hjemmesiden til Hansgrohe ved å klikke på bildet.

Laufen

Laufen er leverandør av baderomsmøbler av høy kvalitet. Besøk hjemmesiden til Laufen ved å klikke på bildet.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch er leverandør av baderomsmøbler av høy kvalitet. Besøk hjemmesiden til Villeroy & Boch ved å klikke på bildet.

Gustavsberg

Gustavsberg leverer toaletter og servanter i god kvalitet. Besøk hjemmesiden til Gustavsberg ved å klikke på bildet.

Macro

Macro leverer dusjløsninger i mange størrelser, og dusjkabinett i 100*100 som er mer og mer vanlig. Besøk hjemmesiden til Macro ved å klikke på bildet.

Danfoss/Thermia

Danfoss og Thermia er en av verdens ledende leverandører av energieffektive løsninger for oppvarming av hus. Besøk hjemmesiden til Danfoss/Thermia ved å klikke på bildet.

FM Mattsson

FM Mattsson er svensk produsent av kraner til bad og kjøkken. Besøk hjemmesiden til FM Mattsson ved å klikke på bildet.

Mora

Mora er svensk produsent av kraner til kjøkken og bad. Besøk hjemmesiden til Mora ved å klikke på bildet.

Blücher

Blücher leverer designsluk og løsninger på sluk til alle rom som trenger sluk. Besøk hjemmesiden til Blücher ved å klikke på bildet.

Intra

Intra er kjent for høykvalitetsprodukter i rustfritt stål. Besøk hjemmesiden til Intra ved å klikke på bildet.

Alterna

Alterna tilbyr hele spekteret av synlige baderomsprodukter som baderomsmøbler, dusj og toaletter. Besøk hjemmesiden til Alterna ved å klikke på bildet.

Hüppe

Hüppe er leverandør av skreddersydde dusjløsninger. Besøk hjemmesiden til FM Hüppe ved å klikke på bildet.

Uponor

Uponor tilbyr komfortable løsninger som gir god comfort. Uponor gulvvarme er ett koplett system som inkluderer alle elementer som trengs fra tilførsel, gulvvarmefordeler, gulvvarmerør opp til romreguleringssystem. Besøk hjemmesiden til Uponor ved å klikke på bildet.

Pipelife

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Besøk hjemmesiden til Pipelife ved å klikke på bildet.

Armaturjonsson

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger. Besøk hjemmesiden til Armaturjonsson ved å klikke på bildet.

Norsk Wavin AS

Norsk Wavin AS er en del av Wavin konsernet i Holland, som er den ledende leverandør av plastrørsystemer i avløps-, vann- og VVS sektoren i Europa. Besøk hjemmesiden til Norsk Wavin AS ved å klikke på bildet.

Grundfos

Grundfos leverer pumper som sørger for drift av gulvvarmesystemer. Besøk hjemmesiden til Grundfos ved å klikke på bildet.

Milwaukee

Verktøy fra Milwaukee brukes av proffen til å montere baderomsmøbler og dusjkabinett. Besøk hjemmesiden til Milwaukee ved å klikke på bildet.