• Baderom

Baderom og baderomsinnredning

Fra VVS Fagmann får du ferdige baderom og baderomsinnredning inkludert baderomsmøbler, servanter, armaturer og rørsystemer. Kanskje skal du inn i et nybygg? Kanskje skal du pusse opp bad, lage drømmebadet eller trenger et skikkelig funksjonelt, robust våtrom? Eller rett og slett få et godt, praktisk baderom innenfor rammene av hva du har økonomi til.
VVS Fagmann-rørleggeren hjelper deg uansett.

AllDay_Universal_Ardesia_35cm.png

Rørleggere er baderoms-eksperter!


De færreste av oss bygger eller rehabiliterer bad mer enn 2-3 ganger i løpet av livet. Det starter gjerne med en drøm og noen behov. Du leser interiørblader, klikker deg gjennom nettsider, saumfarer kataloger og snakker med fagfolk. Noen råd lytter du til, andre velger du å overhøre. Underveis må du ta en rekke valg.
En VVS Fagmann bygger bad hver eneste dag. Rørleggerne kjenner trendene i forhold til baderomsinnredning, funksjon og design. De kan vise deg hva som er smart og som er nytt, slik at du kan gjøre gode valg. I neste omgang sørger de for badet du trenger og drømmer om. Erfaring og kunnskap er mye verdt. 
Alterna_Bad_4.png
Alterna_Bad_3.png

Hvordan tegne eget bad? 


Prosessen med lage badet kan også starte her hos VVS Fagmann. Du kan tegne badet selv og deretter diskutere tegningene med rørleggeren. Tegneprogrammet er veldig bevisstgjørende i forhold til funksjon, planløsning, design, bruk både av én eller flere samtidig og slitasje over tid. 
Vi samarbeider også gjerne med tømreren, byggmesteren, entreprenøren, arkitekten eller interiørarkitekten din. Rørleggerne i VVS Fagmann er godt vant med å jobbe sammen med både deg som kunde og dine støttespillere. Godt samarbeid er billig. Dårlig samarbeid er dyrt. 

Totalansvar for leveranse og dokumentasjon


Vi må skrive litt om ansvarsfordeling og dokumentasjon fordi det er viktig og lurt å være oppmerksom på før arbeidet starter. Når du kjøper både kvalitetsmerkevarer som er garantert for norske forhold igjennom rørlegger er det de som er ansvarlig for monteringen og garanti/reklamasjoner i fremtiden. Dette bør ikke undervurderes.
 Hvis man sparer noen hundrelapper på produkter som er kjøpt i andre land som har feil spesifikasjoner eller som koster mer å installere, så går vinninga opp i spinninga. Er det feil på produkter vi har levert og installert, så kan du dessuten rette reklamasjonen mot oss i forhold til å reparere eller bytte produktet på installasjonsstedet. Er det feil på produkter fra andre, så må du ta dette med leverandøren av produktet og ikke oss. 

VVS Fagmann har også fokus på god dokumentasjon. God dokumentasjon er blitt enda mer verdifullt etter at den nye avhendingsloven kom i 2022 og bidrar til at verdien av oppgraderingen opprettholdes. 
Alterna_Bad_6.png