• Vaskerom
sort.png

En enklere hverdag med vaskerom

Vi tilbyr innovative og brukervennlige vaskeromsløsninger som er skapt for å gjøre hverdagen din enklere. Uansett om du har et lite hjørne som trenger organisering eller et større område som kan bli en multifunksjonell oase, gir vi deg muligheten til å tilpasse vaskerommet ditt etter dine behov.
mobler.png   benkeplate.png  handtak.png  kraner.png  vask.png  smart-innredning-2.png
lys-og-mork-eik.png

Endeløse kombinasjoner og stilvalg

Velg blant vårt varierte utvalg av farger, håndtak og funksjoner for å sette ditt personlige preg på vaskerommet. Vi tilbyr 6 forskjellige fargealternativer, inkludert hvit høyglans, grå matt, hvit matt, sand matt, eik, og mørk eik. Våre møbler er laget av fuktbestandig MDF og kommer med lakkerte fronter for langvarig kvalitet.

 

 

PLANLEGG

Få mest ut av plassen med vårt tegneprogram

Utforsk vårt praktiske tegneprogram som lar deg visualisere og planlegge vaskerommet ditt nøyaktig slik du ønsker det. Legg til nøyaktige mål av rommet ditt og eksperimenter med ulike løsninger som passer dine behov og ønsker.


    • Se ideene dine ta form i et visuelt format
    • Sikre at designet passer perfekt med nøyaktige målinger.
    • Test ulike layouter som passer dine behov og budsjett.
    • Del med en fagmann for ekspertvurdering og verdifulle innspill.
    • Jobb sammen med eksperter for å finne den ideelle løsningen.

Skjermbilde 2023-09-05 kl. 15.58.04.png

Smart vaskeromsinnredning

Når det kommer til vaskeromsdesign, handler det ikke bare om funksjonalitet, men også om å utnytte plassen på den mest fornuftige måten. Vaskerommet er hjertet av hjemmets praktiske liv, derfor har vi satt sammen et utvalg av smarte innredningsløsninger som tar hensyn til både plass og stil.


Utforsk noen av våre smarte innredningsløsninger, og la oss hjelpe deg med å skape et vaskerom som er både funksjonelt og estetisk tiltalende

Benkeplate

Gi vaskerommet ditt et funksjonelt og stilfullt preg med laminatbenkeplater. Disse er ikke bare slitesterke, men også enkle å vedlikeholde. Med riktig omsorg vil de beholde sitt nydelige utseende i lang tid. Velg blant et utvalg av farger som kan transformere rommets atmosfære.

Tilpass benkeplaten til den eksakte lengden du ønsker, og bruk medfølgende kantlister for en sømløs finish.

bENKEPLATER.png

Se flere varianter

Håndtak

Håndtakene på vaskerommet kan være det lille ekstra som løfter hele rommets stil. Utforsk vårt brede utvalg som spenner fra moderne knotthåndtak til tidløse bøylehåndtak. Se utvalget og velg mellom våre ulike utførelser som børstet messing, matt sort eller blank nikkel.

Oppdag hvordan et enkelt håndtak kan forvandle vaskerommet ditt til et sted med personlig preg og stil.

HÅNDTAK.jpg

Se flere varianter