• Om oss

VVS Fagmann er en landsdekkende rørleggerkjede

Få priser på VVS-produkter og installasjon hos deg

VVS Fagmann er en landsdekkende rørleggerkjede med rørleggere over hele landet.
Rørleggerne i kjeden profilerer seg både stolt under sitt eget navn og VVS Fagmann-kjedenavnet. Ved å velge en VVS Fagmann kan du være trygg på at hele prosessen blir håndtert profesjonelt fra tegninger til ferdig installasjon og dokumentasjon som er svært viktig. Mer om dette et stykke ned på forsiden
Hvis du har spørsmål knyttet til leveranser og installasjoner, er det riktig å ta direkte kontakt med rørleggeren din. Hvis du har spørsmål knyttet til kjeden som for eksempel hvordan du som rørlegger kan bli medlem, så send oss en e-post.

Gode priser og totalpris

Alle er opptatt av å få gjort en god jobb til en gunstig pris. Det gjelder også oss som jobber i VVS Fagmann-kjeden. I forhold til VVS-installasjoner som skal holde tett i mange, mange år så er vi opptatt av at du må bruke produkter som er spesifisert for norske forhold inkludert det høye vanntrykket som kan være i våre ledningssystemer.
VVS Fagmann mener totalprisen blir lavest ved å bruke riktige produkter. I totalpris ligger både innkjøpspris, installasjon der du holder til og kostnader knyttet til vedlikehold. VVS Fagmann-rørleggeren kan absolutt stille med konkurransedyktige priser på produkter og tjenester. Ved å kjøpe både VVS-produkter og -installasjon fra oss, er det også klart at vi har ansvaret for alle elementer i leveransen. 
VVS Fagmann i bygg.jpg