Innredning til vaskerommet

"En enklere hverdag" har vært mantra gjennom utformingen av vaskeromsmøblene til AlternaBad. Her er det sterkt fokus på intelligente og allsidige løsninger for å gi deg muligheten til å velge akkurat det som passer dine behov best. Dette gjør det mulig for alle å skape sitt drømmerom.


Fargepalett for Møblene:
Vi tilbyrmøbler i fargene hvit høyglans, grå matt, hvit matt, sand matt, eik og mørk eik.


 

Sand matt

Sand matt, en av årets mest populære farger, gir en moderne og stilren look. Denne fargen skaper en avslappende atmosfære som gjør dagligdagse oppgaver som klesvask til en behagelig opplevelse. Sand matt er det opplagte valget for de som ønsker å forene funksjonalitet og stil på vaskerommet.Eik kombinert med hvit matt

Kombinasjonen av eik og hvit matt skaper en lys og fresh atmosfære på vaskerommet ditt. Dette nordiske designet gir rommet en følelse av ro og orden, og gjør klesvask til en hyggeligere opplevelse. Kombiner funksjonalitet med estetikk, og gjør vaskerommet til et rom du trives i.

 farger-malin--en-rekke-eik.png

 

Hvit matt

Den tidløse hvite matte finishen skaper en ren og klassisk atmosfære, og passer sømløst inn i ethvert rom uten å dominere. Den nøytrale, matte hvite stilen utstråler en subtil eleganse som smelter harmonisk sammen med enhver interiørstil. Med benkeplate i eik får du et tidløst og nordisk uttrykk.


 

Grå matt

Grått matt vaskerom er ideelt for de som foretrekker en moderne, men fortsatt tidløs interiørstil. Denne nøytrale fargen er både sofistikert og trygg. Ønsker du å legge til en kontrast til den grå tonen, er hvit matt et utmerket valg. Sammen skaper disse fargene et balansert og tiltalende utseende, som forvandler vaskerommet til et rom du ønsker å vise frem.


 

Mørk eik kombinert med lys eik

For de som setter pris på naturlige elementer i interiøret, kan kombinasjonen av mørk eik og eik levere en attraktiv, kontrastfylt og nedtonet stil. Denne sterke duoen kan forvandle ethvert vaskerom til en varm og innbydende plass, og bringer en følelse av natur til rommet.


 

 

Hvit høyglans

For deg som foretrekker polerte overflater, finnes denne serien i klassisk hvitt. Denne serien utstråler en subtil eleganse som passer inn i ethvert rom uten å kreve for mye oppmerksomhet. Med sitt blanke preg gir den en følelse av renhet og enkelhet. Kombinert med smarte innredningsløsninger og stilfulle detaljer, kan vaskerommet ditt bli et funksjonelt og estetisk tiltalende rom.


 

Tegn ditt nye vaskerom

Med tegneprogrammet vårt kan du enkelt tegne og planlegg ditt nye vaskerom - helst gratis. Legg inn mål av rommet og utforsk forskjellige baderomsløsninger etter dine behov og ønsker.