Velkommen til en ny æra av baderomsdesign

Moderne teknologi har forvandlet baderommet til et knutepunkt for komfort og innovasjon. På denne siden finner du inspirasjon og informasjon om hvordan du kan integrere smarte løsninger i ditt baderom for en mer effektiv og behagelig hverdag.

Tenk deg et baderom hvor lys, temperatur og vannstrøm styres sømløst fra en app. Forestill deg å våkne om morgenen til et baderom badet i et mykt, beroligende lys som langsomt øker i intensitet, tilpasset din personlige morgenrutine. Sensorene registrerer din tilstedeværelse og justerer romtemperaturen til en behagelig varme mens du trår inn på et oppvarmet gulv. Mens du går mot dusjen, aktiveres den automatisk til din forhåndsinnstilte temperatur og strålestyrke, perfekt tilpasset din preferanse. Speilet foran deg, intelligent og koblet, lyser opp og gjør seg klar til å lade mobiltelefonen din, alt mens det forhindrer dugg, klar for å gi deg en sømløs overgang fra ditt hjem til verden utenfor.

I dette baderommet er hver detalj tenkt på for din komfort og effektivitet. Den smarte vannkranen doserer vannet med presisjon for å redusere sløsing. Selv toalettet er revolusjonert, med funksjoner som selvrens, lukteliminator og automatiske setefunksjoner som gir en ren og hygienisk opplevelse.

Energieffektivitet og bærekraft i baderomsinnovasjon

I tråd med miljøbevisstheten som preger vår tid, fortsetter baderommene å være i forkant av energieffektivitet
og bærekraftig innovasjon. Våre leverandører leder an med teknologier som fremmer både et grønnere hjem og
optimalisert energiforbruk, uten å kompromittere komforten.

Smarte baderomsløsninger

Teknologi forvandler baderommet til et rom for mer enn bare hygiene. Innovasjoner som digitale dusjer og intelligent belysning markerer begynnelsen på en ny æra hvor komfort møter fremtidsrettet design og effektivitet. I en verden som stadig søker effektivitet, tilbyr disse smarte baderomsløsninger en oppgradering av våre morgenrutiner og gir en mer tilrettelagt og effektiv start på dagen. Baderomsopplevelsen er ikke lenger statisk - den tilpasser seg ditt liv og dine behov.

I dette baderommet er hver detalj tenkt på for din komfort og effektivitet. Den smarte vannkranen doserer vannet med presisjon for å redusere sløsing. Selv toalettet er revolusjonert, med funksjoner som selvrens, lukteliminator og automatiske setefunksjoner som gir en ren og hygienisk opplevelse.

Les mer om smarte baderomslønsinger her

[object Object] 1
[object Object] 2
[object Object] 3
[object Object] 4
[object Object] 5
[object Object] 6

Sikkerhet i smarte baderom

Sikkerhet og bekvemmelighet er to sider av samme mynt i det moderne, smarte baderommet.

 

Fremtidens baderom som en del av smarthuset

Full Styring med Arjonsmart®: Arjonsmart® fra Armaturjonsson gir full styring av boligen. Med Arjonsmart® Smarthus-app kan du kontrollere alt fra belysning til temperatur, og sørge for at badet er varmt før du kommer hjem.md_7774.png

 

Hva bringer fremtiden?

Mens vi ser på nåtidens innovasjoner, kan vi også spekulere i hva fremtiden vil bringe. Vi kan forvente enda mer intuitive løsninger, ytterligere integrering av AI, og kanskje til og med helt nye måter å tenke baderomsdesign på.

Utforsk våre artikler og finn ut hvordan du kan implementere disse smarte løsningene i ditt hjem. Kontakt din lokale VVS Fagmann for profesjonell hjelp og veiledning.