Baderomstrender 2022

Baderomstrendene i 2022 er en fortsettelse av trender fra 2021: Duse toner møter miks av materialer. Trenden er at fargene og elementene som brukes på baderommet skal ha innspill av behagelige farger, treverk, grønne planter og metaller.

Baderomstrender 2022

Baderomstrend med miks av materialer

Industriell eller skandinavisk? Om du ikke ønsker at baderommet ditt kun skal ha ett uttrykk, er 2022 året for deg. Miks av materialer på baderommet har nemlig blitt en utrolig populær baderomstrend, og kan gi rommet mange flere stilmuligheter. Servantkran i bronse og en tidløs hvit porselensvask, eller vegger i betong og møbler i lyst treverk er begge trend-eksempler på miks av materialer som kan gi forskjellig uttrykk, avhengig av hvordan baderommet ellers innredes.

Nordisk-Japandi_WEB.jpg

Duse toner og blandet treverk er trend på badet

En fargetrend vi kommer til å se mer av fremover er duse farger i grønn-, beige- og blåtoner, altså enkle farger som gir oss følelsen av ro og fred. Vi elsker fortsatt den nordiske stilen med lyst treverk og enkle snitt, og vi ser at flere ønsker mørke møbler i sort og mørk tre for å skape en kontrast til de lyse fargene. En god balanse kan gi oss fristedsfølelsen mange er ute etter, men fortsatt gi et moderne preg på rommet.
Ton-i-ton_WEB.jpg

Ton-i-ton på badet

Farger med samme kulørtone i ulike nyanser kalles gjerne for ton-i-ton. Dette har vi sett på interiørfronten i noen år, og trenden fortsetter inn i 2022. Spesielt ser vi farger i beige-, rød-, grønn- og blåtoner.

Miljøvennlig, grønt og avslappende

Miljøfokus er viktigere enn noen gang, og vi ønsker bærekraftige produkter som holder i mange år. For mange betyr dette tidløst design som ikke trenger å byttes ut ofte. Vi ønsker også at baderommet skal være et fristed – Vi inviterer naturen inn med grønne planter og dekor fra skogen, og ønsker en naturlig og avslappende opplevelse.

Speil med funksjoner

Speil kan endre på et hvilket som helst rom, avhengig av størrelse, plassering og form. Runde speil har lenge vært en favoritt i mange hjem, og som tilbehør spiller speilet på baderommet en stor rolle. Har du for eksempel et lite bad kan speilet hjelpe til med å gi en illusjon av at rommet er større. Vi vil ha rammeløse løsninger som er enkle å rengjøre, men gjerne med lysramme i varmhvitt og kaldhvitt lys, slik at du kan selv bestemme om lyset skal ha et preg av dagslys eller et varmere uttrykk.

Praktisk oppbevaring evig baderomstrend

Vi liker ryddige baderom uten for mange synlige elementer, og det har i de siste årene blitt mer fokus på smarte og praktiske oppbevaringsløsninger. Mange baderomsmøbler tilbyr ekstra løsninger slik som integrerte oppbevaringsbokser og tannbørsteholdere.

Alle produktene avbildet i denne artikkelen er fra Alternas baderomsserie, se hele sortimentet fra Alterna her
09.03.2022
VVS Fagmann

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Oras Electra kraner
10.04.24
Baderom
Oras Electra kraner
Oras Electra tilbyr mer enn bare det berøringsfrie kraner med digital kontroll. Med berøringsfrie kraner kan vannforbruket halveres, samtidig som brukervennlighet og hygiene blir tatt til et nytt nivå.
Les mer
Oppgrader badet ditt med Duravit dusjtoaletter
24.03.24
Baderom
Oppgrader badet ditt med Duravit dusjtoaletter
Er du på utkikk etter det ultimate innen badkomfort og hygienisk rengjøring? Duravit dusjtoaletter, tilgjengelig gjennom VVS Fagmann, representerer det ypperste innen baderomsinnovasjon.
Les mer
Pulsify dusjserie fra Hansgrohe
17.01.24
Baderom
Pulsify dusjserie fra Hansgrohe
Hansgrohe setter standarden for kvalitet, komfort og moderne design. Deres nye Pulsify dusj serie er intet unntak. Her kombineres funksjonalitet med smarte løsninger og lekkert design!
Les mer
Nyhet! Glow 68 vegghengt toalett
10.11.23
Baderom
Nyhet! Glow 68 vegghengt toalett
Porsgrund, en av de mest anerkjente navnene i norske baderom, introduserer det siste tilskuddet til sin populære Glow-serie - modellen Porsgrund Glow 68. Dette vegghengte toalettet kombinerer nordisk design med moderne teknologi, og ligger i et prisnivå som appellerer til mange.
Les mer