Baderomstrender 2024

Utforsk de nyeste baderomstrendene for 2024. Fra Skandinavisk eleganse med en mer levende palett, til bærekraftige løsninger, oppdag hvordan du kan transformere ditt baderom til et moderne og stilfullt rom.

Baderomstrender 2024

Baderomstrender 2024

- Fremtidens design og Innovasjon


Dette året står vi overfor en spennende tid for baderomsdesign. Trendene lover en perfekt blanding av estetikk, funksjonalitet og bærekraft, noe som reflekterer en ny æra for hjemmets mest intime rom. Utforsk noen av de mest fremtredende trendene for baderom i 2024, som kan gi deg innsikt og inspirasjon til å fornye ditt eget baderom.

 

En mer fargerik skandinavisk eleganse

2024 ser en fortsettelse og fornyelse av Skandinavisk design i baderomsinnredning. Denne stilen er preget av rene linjer, funksjonalitet og en nær tilknytning til naturlige elementer. Tenk baderomsmøbler i massivt tre, steinflater og en palett av beroligende, naturlige farger. Denne trenden handler ikke bare om estetikk; den speiler også en voksende etterspørsel etter bærekraftige og miljøvennlige løsninger i hjemmet. Vi ser også en fornyelse av denne trenden som byr på en kombinasjon av det tradisjonelle med en mer livlig fargepalett en tidligere.
Møbler fra Macro Design med naturlige materialer
Terra-cotta fra Laufen
Blågrå fargepalett fra Laufen
Laufen kartell møbel - lyseblå
Laufen kartell møbel - lysegul
Laufen kartell møbel - orange

Bærekraftige materialer i fokus

Bærekraftighet blir en stadig viktigere del av baderomsdesign. Innovasjon i materialvalg står sentralt i denne utviklingen. I 2024 vil vi se en økende integrering av miljøvennlige materialer som resirkulert glass, komprimert tre og naturstein blir stadig mer populært. De tilfører ikke bare en følelse av luksus og kvalitet, men også en forpliktelse til miljøet. Dette signaliserer en bevegelse mot produkter som er både estetisk tiltalende og miljøvennlige.

[object Object] 1
[object Object] 2
[object Object] 3
[object Object] 4
[object Object] 5
[object Object] 6
[object Object] 7
[object Object] 8
[object Object] 9

 

Den sorte trenden er kommet for å bli

I de siste årene har vi sett en stadig økende popularitet rundt sorte elementer i baderomsdesign. Denne trenden, som favner om alt fra matt sorte dusjvegger til elegante baderomsmøbler, gir rommet et sterkt og karakterfullt uttrykk. Sort, en tidløs og allsidig farge, tilbyr en unik blanding av moderne stil og klassisk eleganse.
 
Tidløs Kontrast
Sort fungerer utmerket i kombinasjon med lysere farger og forskjellige materialer. Ved å kombinere sort med innslag av tre, for eksempel, kan man skape et varmt og innbydende baderom.
Svarte detaljer i kombinasjon med farger fra Villeroy & Boch
Velg sort i kombinasjon med gråtoner for et mer maskulint uttrykk, her fra Villeroy & Boch.

Organiske former og myke linjer

Sammen med den fargerike paletten ser vi også en fremtredende bruk av organiske former. Kurvede linjer og uvanlige former gir en følelse av bevegelse og mykhet til rommet. Dette naturlige og flytende formspråket skaper en følelse av letthet og spontanitet.

ILBAGNOALESSI washbin- Caffè matt / ILBAGNOALESSI washbin - Black matt /Alterna Decus oval servant - hvit matt

 

Spar vann, spar planeten

Vann er en livsnødvendig ressurs, men også en som vi ofte tar for gitt. I en verden hvor bærekraft står øverst på agendaen, blir reduksjonen av vannforbruket i våre hjem stadig mer kritisk. Moderne baderomsdesign kan bidra til betydelige vannbesparelser uten å kompromittere ytelsen eller komforten. Teknologi forvandler baderommet til et rom for mer enn bare hygiene. Innovasjoner som digitale dusjer og intelligent belysning markerer begynnelsen på en ny æra hvor komfort møter fremtidsrettet design og effektivitet. 
 

Moderne armaturer og dusjsystemer

Kjerneelementet i vannbesparende baderomsdesign er utvalget av armaturer og dusjsystemer. Teknologiske fremskritt har gjort det mulig å designe kraner og dusjhoder som bruker betydelig mindre vann, samtidig som de leverer den samme, om ikke bedre, ytelsen. Dette betyr at du kan nyte en forfriskende og avslappende dusjopplevelse samtidig som du bidrar til å redusere vannforbruket.
 
image2kdv9.png   blobid1.jpg

Innovative kraner

En av pionerene innenfor dette feltet er FIMA, kjent for sine innovative kraner med vannbesparende teknologi. Disse kranene er designet for å optimalisere vannstrømmen, redusere sløseri og spare på verdifulle ressurser. Et utvalg av FIMAs kraner demonstrerer at bærekraft og funksjonalitet kan gå hånd i hånd.
 
 

Smarte dusjsystemer

Oras’ innovative dusjsystemer representerer det ypperste innen vannbesparende teknologi, designet for å redusere vannforbruket uten å kompromittere brukeropplevelsen. Disse systemene er utviklet med tanke på å spare både miljøet og lommeboken, og gjør det enkelt for å leve mer bærekraftig uten daglig anstrengelse. 

 

Forene komfort og bærekraft

Toaletter står for en betydelig del av vannforbruket i de fleste husholdninger. Investering i moderne og bærekraftige toaletter er derfor ikke bare et skritt mot redusert vannbruk, men også en del av løsningen for å bevare vår planets ressurser. De nyeste toalettene kommer med lavspylingsfunksjoner og dobbeltspylteknologi, noe som tillater brukeren å velge mellom lavt eller høyt vannforbruk basert på behov. Dette kan dramatisk redusere vannforbruket sammenlignet med eldre modeller.

Ved å integrere disse teknologiene, kan vi sikre at hvert spyl ikke bare er effektivt, men også ressursbevisst. Dette er hvordan vi kan bidra til en mer bærekraftig fremtid, hver gang vi trekker i snoren.

6023696-miljø2.jpgGustavberg - Neutic 1530

dneo_boho_10.jpgDuravit - D.neo

Mera total white and Sigma21_Big Size.jpgGeberit - Aquaclean

Klar for fremtidens baderom?

I 2024 setter vi nye standarder for baderom med fokus på både stil og substans. Våre baderomsløsninger er designet for å gi deg en optimal kombinasjon av estetikk, funksjonalitet og bærekraft. Enten du er interessert i de nyeste trendene eller de mest avanserte miljøvennlige teknologiene, har vi de riktige produktene for å transformere ditt baderom. Med utviklinger fra ledende leverandører, kan vi forvente enda mer intuitive løsninger og ytterligere integrering av smarthusteknologi, som vil fortsette å utvide grensene for hva et baderom kan være.

Ikke gå glipp av muligheten til å fornye ditt baderom med de nyeste innovasjonene. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan våre produkter kan forbedre din hverdag og beskytte planeten. La oss hjelpe deg med å ta steget inn i fremtidens baderom sammen!

Finn din nærmeste VVS Fagmann her for å starte din transformasjon!

09.06.2024
VVS Fagmann