Finn det perfekte toalettet til ditt hjem!

Les vår guide for å oppdage de beste toalettene med moderne teknologi, miljøvennlige løsninger, og stilfullt design. Perfekt for ethvert baderom.

Finn det perfekte toalettet til ditt hjem!

 

Velg riktig toalett

- din guide til det perfekte valg


Når du skal velge et nytt toalett, er det flere faktorer å vurdere: design, funksjonalitet, bærekraft og avansert teknologi. Et godt valg av toalett kan ikke bare forbedre komforten og funksjonaliteten i ditt baderom, men også bidra til miljøvennlige løsninger i hjemmet. I denne guiden vil vi gjennomgå noen av de ledende leverandørene og deres fremste toalettmodeller, slik at du kan finne det perfekte toalettet for ditt hjem.

Home Page Website (7).png

Duravit – kombinasjon av estetikk og kvalitet

Duravit er kjent for sin innovative tilnærming til baderomsdesign, hvor estetikk og kvalitet er i fokus. Med en lang historie innen baderomsbransjen, leverer de produkter som kombinerer funksjonalitet og elegant design.

Duravit Starck 3-serien: Denne serien representerer et rent, minimalistisk design som enkelt kan integreres i ethvert moderne baderom. Duravit er kjent for sin høye kvalitet og estetisk tiltalende produkter.

Geberit – innovasjon og komfort

Geberit er ledende innen sanitærteknologi og er kjent for sine innovative løsninger som forbedrer både funksjonalitet og komfort. Geberits produkter kombinerer avansert teknologi med brukervennlig design.

Geberit AquaClean-serien: Tilbyr toaletter med innebygd bidetfunksjon, som gir overlegen komfort og hygiene. AquaClean-serien kombinerer innovasjon med praktiske løsninger for daglig bruk. 

Porsgrund – skandinavisk design og pålitelighet

Porsgrund er en av skandinavias mest pålitelige leverandører av baderomsutstyr, kjent for sitt stilrene design og høye kvalitet. Produktene deres er spesielt tilpasset nordiske hjem, med fokus på både estetikk og funksjon.

Porsgrund Seven D Image: Kjent for sitt stilige design og høye kvalitet, passer perfekt i det nordiske hjemmet. Porsgrund leverer produkter som er både funksjonelle og estetisk tiltalende.

subway2.0.jpg

Villeroy & Boch – eleganse og tidløs design

Villeroy & Boch kombinerer eleganse med tidløst design, og er kjent for sine innovative baderomsløsninger og avansert toalett teknologi. Med en sterk tradisjon for kvalitet og estetikk, tilbyr de produkter som gir en luksuriøs følelse i hjemmet.

Villeroy & Boch Subway 2.0-serien: Denne serien byr på et moderne design og innovative løsninger som TwistFlush skyllingsteknologi, som sikrer effektiv og vannbesparende spyling. 

Gustavsberg – funksjonalitet og bærekraft

Gustavsberg har en sterk fokus på funksjonalitet og bærekraft, og tilbyr baderomsløsninger som kombinerer høy ytelse med miljøvennlige materialer. Produktene deres er designet for å møte moderne krav til både stil og bærekraft.

Gustavsberg Nautic-serien: Kombinerer funksjonalitet med miljøvennlige aspekter, og tilbyr en effektiv men stilfull løsning. Nautic-serien er et godt valg for de som ønsker å redusere vannforbruket. 

6022308-miljø.jpg  

Laufen – luksuriøs innovasjon

Laufen er kjent for sitt sveitsiske design og høy kvalitet, og tilbyr baderomsløsninger som kombinerer luksus med avansert teknologi. Laufen-produkter er designet for de som søker det aller beste innen baderomsutstyr.

Laufen Pro-serien: Kjent for sitt elegante sveitsiske design og utmerkede kvalitet, passer for de som søker et eksklusivt uttrykk.

blobid0.jpg

Valget av toalett kan ha stor innflytelse på den daglige komforten og baderommets estetikk. Enten du ser etter et toalett med moderne teknologi, et som fokuserer på bærekraft, eller et som kombinerer stil med funksjonalitet, finnes det et produkt som passer dine behov.

Vi har presentert eksempler på noen utvalgte modeller, men det finnes mange flere alternativer å velge mellom. Husk at det beste valget er et som reflekterer din personlige stil og ditt hjems karakter. For ekspert hjelp med å finne det perfekte toalettet, kontakt din lokale VVS Fagmann.

 

Finn din lokale VVS Fagmann

Siste fra Inspirasjon

Er uteområdet ditt klart for sommeren?
04.07.24
Generelt
Er uteområdet ditt klart for sommeren?
Oppdag hvordan Gustavsbergs utendørskraner sikrer at ditt uteområde er utstyrt for både sommeren og de kommende vintermånedene. Fra enkle installasjoner til løsninger for spesielt utfordrende forhold, Gustavsberg har kranene som gjør hverdagen enklere.
Les mer
Finn det perfekte toalettet til ditt hjem!
14.06.24
Baderom
Finn det perfekte toalettet til ditt hjem!
Les vår guide for å oppdage de beste toalettene med moderne teknologi, miljøvennlige løsninger, og stilfullt design. Perfekt for ethvert baderom.
Les mer
Baderomstrender 2024
09.06.24
Baderom
Baderomstrender 2024
Utforsk de nyeste baderomstrendene for 2024. Fra Skandinavisk eleganse med en mer levende palett, til bærekraftige løsninger, oppdag hvordan du kan transformere ditt baderom til et moderne og stilfullt rom.
Les mer
Bytte kran - hva kan du gjøre selv?
04.06.24
Generelt
Bytte kran - hva kan du gjøre selv?
Er kranen din ødelagt, utdatert eller veldig slitt? Da er det kanskje på tide å bytte den ut. Dette er en oppgave du kan gjøre selv, men før du setter i gang, er det likevel viktig å merke seg noen essensielle trinn.
Les mer
Trenger baderommet ditt en oppgradering?
02.06.24
Baderom
Trenger baderommet ditt en oppgradering?
Oppgraderinger av badet gjøre en stor forskjell. Våre VVS Fagmann rørleggere står klare for å hjelpe deg med alt fra små forbedringer til totalrenovering.
Les mer
Din helt egen oase
31.05.24
Baderom
Din helt egen oase
La våre VVS Fagmenn hjelpe deg med å gjøre baderommet ditt om til et sted for avslapping og velvære.
Les mer
14.06.2024
VVS Fagmann