Pulsify dusjserie fra Hansgrohe

Hansgrohe setter standarden for kvalitet, komfort og moderne design. Deres nye Pulsify dusj serie er intet unntak. Her kombineres funksjonalitet med smarte løsninger og lekkert design!

Pulsify dusjserie fra Hansgrohe

Nyhet! Pulsify dusjserie fra Hansgrohe


Hansgrohe setter standarden for kvalitet, komfort og moderne design til en fornuftig pris, og deres nyeste tilskudd er intet unntak. Pulsify-serien kombinerer funksjonalitet med smarte løsninger som gjør både installasjon og bruk ukomplisert. 
 
Kvalitet og komfort 
Pulsify-serien imponerer med sin enkle installasjon og gode kvalitet. Selv om den er kompakt, har den rikelig med bevegelsesfrihet, og dens plasseringsvennlighet gjør den til et ideelt valg for trange dusjer. 
 
Praktiske elementer 
Glem såpekoppen! Termostaten er utstyrt med en integrert hylle som gir god plass til personlige pleieprodukter, og det smarte designet sørger for at vannet renner bort raskt etter dusjen med FastDrain-funksjonen. 
 
Effektiv bruk av plass 
En integrert holder for hånddusjen sørger for at den alltid er lett tilgjengelig. Dette er ikke bare praktisk, men også plassbesparende. 
 
Brukervennlighet i fokus 
Pulsify-serien kommer med Select-knapper som gjør det enkelt å slå av og på dusjen, og det store dreiehåndtaket gir full kontroll over vannmengde og temperatur. Ønsker du å spare vann, kan du redusere strømningshastigheten med opptil 30%. 
 
Alt i alt, med Hansgrohe sin nye dusjeserie får du ikke bare en dusj, men  kvalitet, komfort og smart design som forvandler din dusjopplevelse. 

Pulsify sort matt dusj - Hansgrohe

4244305_krom.jpg
Hansgrohe Pulsify takdusj
- Krom              
4244328_matt sort.jpg
Hansgrohe Pulsify takdusj
- Matt sort

Siste fra Inspirasjon

Finn det perfekte toalettet til ditt hjem!
14.06.24
Baderom
Finn det perfekte toalettet til ditt hjem!
Les vår guide for å oppdage de beste toalettene med moderne teknologi, miljøvennlige løsninger, og stilfullt design. Perfekt for ethvert baderom.
Les mer
Baderomstrender 2024
09.06.24
Baderom
Baderomstrender 2024
Utforsk de nyeste baderomstrendene for 2024. Fra Skandinavisk eleganse med en mer levende palett, til bærekraftige løsninger, oppdag hvordan du kan transformere ditt baderom til et moderne og stilfullt rom.
Les mer
Bytte kran - hva kan du gjøre selv?
04.06.24
Generelt
Bytte kran - hva kan du gjøre selv?
Er kranen din ødelagt, utdatert eller veldig slitt? Da er det kanskje på tide å bytte den ut. Dette er en oppgave du kan gjøre selv, men før du setter i gang, er det likevel viktig å merke seg noen essensielle trinn.
Les mer
Trenger baderommet ditt en oppgradering?
02.06.24
Baderom
Trenger baderommet ditt en oppgradering?
Oppgraderinger av badet gjøre en stor forskjell. Våre VVS Fagmann rørleggere står klare for å hjelpe deg med alt fra små forbedringer til totalrenovering.
Les mer
Din helt egen oase
31.05.24
Baderom
Din helt egen oase
La våre VVS Fagmenn hjelpe deg med å gjøre baderommet ditt om til et sted for avslapping og velvære.
Les mer
Fremtidens lekkasjesikring
10.05.24
Generelt
Fremtidens lekkasjesikring
Waterguard+ nå integrert med Abra, markedets fremste plattform for bygningsinfrastruktur. Sammen løfter vi standarden for sikker, intelligent og energieffektiv bolig- og byggestyring. Over 500.000 norske hjem og bygg nyter allerede godt av Waterguards pålitelige beskyttelse. Med Waterguard+, blir disse eksisterende systemene enda mer fremtidsrettet.
Les mer
17.01.2024
VVS Fagmann