Vinn eksklusive tilbehørsartikler fra AlternaBad

Vi gir deg sjansen til å forvandle baderommet ditt med eksklusive godbiter fra AlternaBad. Gjør store forbedringer med små forskjeller! Et baderom med sorte detaljer skaper en eksklusiv atmosfære og kan styles enten minimalistisk eller med flere elementer. Svart fremhever de fargene det kombineres med, og svarte detaljer gir dybde til selv den mest nøkterne fargepaletten. Rommet får et sofistikert uttrykk med de svarte elementene, samtidig som de enkelt kan kombineres med praktisk talt alle farger.

BLACK WEEK KONKURRANSE

Denne uken gir vi deg sjansen til å forvandle baderommet ditt med eksklusive godbiter fra AlternaBad. Gjør store forbedringer med små forskjeller!
Et baderom med sorte detaljer skaper en eksklusiv atmosfære og kan styles enten minimalistisk eller med flere elementer. Svart fremhever de fargene det kombineres med, og svarte detaljer gir dybde til selv den mest nøkterne fargepaletten. Rommet får et sofistikert uttrykk med de svarte elementene, samtidig som de enkelt kan kombineres med praktisk talt alle farger.
Vi gir bort tre flotte pakker, hver med en elegant matt sort kran, to knagger og en stilfull toalettholder. Dette er virkelig produkter som kan løfte ethvert baderom til nye høyder!

Hvordan Delta:
1. Skriv nummeret på pakken du ønsker i kommentarfeltet vårt på Facebook, Instagram eller TikTok videoen vår.
2. Følg oss på minst en av plattformene @vvsfagmann.

Vinnerne vil bli trukket 30. november, så sørg for å være med! Informer gjerne noen som kunne tenkt seg en liten oppgradering på badet så flere kan delta!

Delta nå for sjansen til å oppgradere ditt baderom med stilfulle og praktiske tilbehørsartikler. Vi gleder oss til å se hvilken pakke du velger! Takk for at du er med, og lykke til alle sammen! 🎉

Følg QR-kodene for å komme direkte til konkkuransen på instagram eller TikTok

                                                                                             
            Faceboook
 
20.11.2023
VVS Fagmann