På tide å bytte varmtvannsbereder?

I våre hektiske liv er det enkelt å ta varmtvannsberederen for gitt. Den fungerer trofast i bakgrunnen, sørger for komfortable dusjer og rent oppvaskvann. Likevel kommer det et tidspunkt der en oppgradering er på sin plass. Her er syv grunner til å vurdere å bytte ut din gamle varmtvannsbereder.

OSO_CHARGE_R2_SX200.jpg

På tide å bytte varmtvannsbereder?


I våre hektiske liv er det enkelt å ta varmtvannsberederen for gitt. Den fungerer trofast i bakgrunnen, sørger for komfortable dusjer og rent oppvaskvann. Likevel kommer det et tidspunkt der en oppgradering er på sin plass. Her er syv grunner til å vurdere å bytte ut din gamle varmtvannsbereder.
1. Bedre energieffektivitet og kostnadsbesparelser
Moderne varmtvannsberedere er utformet for å redusere unødvendig strømforbruk, noe som fører til betydelige besparelser på strømregningen over tid. Dette gir en langsiktig investering i både komfort og økonomi. Du kan også få inntil 4.000 kroner i støtte fra enova når du skaffer deg en smart varmtvannsbereder.

2. Forbedret kapasitet og familiens behov
Med tilvekst av familiemedlemmer eller økt bruk av varmtvann i husholdningen, kan den gamle berederen streve med å levere tilstrekkelig varmtvann. Ved å oppgradere til en større og mer kapabel modell, kan du sikre at alle har tilgang til nok varmtvann uten unødvendige ventetider.

3. Moderne teknologi for økt komfort
Nye varmtvannsberedere kommer med en rekke smarte funksjoner som kan forbedre komforten i hjemmet ditt. Dette kan inkludere fjernstyring via en app på telefonen, tidsstyring og energioptimalisering. Å ha muligheten til å tilpasse varmtvannsberederen etter dine behov kan gjøre hverdagen mye enklere.

4. Sikkerhet og forebygging av skader
Gamle og slitte varmtvannsberedere kan være en kilde til lekkasjer og potensielle farer. Å bytte ut en eldre bereder før den når sitt levetidspunkt kan bidra til å forhindre kostbare vannskader og potensielle sikkerhetsproblemer.

5. Miljøvennlig valg for en bærekraftig hverdag
Moderne varmtvannsberedere er designet med fokus på bærekraft og miljøvennlighet. De er mer energieffektive og kan bidra til å redusere ditt totale karbonavtrykk. Ved å velge en miljøvennlig modell, tar du et skritt i riktig retning mot en mer bærekraftig livsstil.

6. Forebygging av legionella og tryggere vannforsyning
Med tiden kan varmtvannsberedere utvikle tilstander som gir næring til farlige bakterier som legionella. Ved å oppgradere til en nyere modell, kan du sørge for at vannet i tanken alltid er tilstrekkelig oppvarmet og trygt å bruke.

7. Redusert vedlikehold og færre reparasjoner
Gammel teknologi er mer utsatt for feil og reparasjoner. Ved å bytte til en ny varmtvannsbereder, kan du nyte godt av påliteligheten og redusert behov for vedlikehold i mange år fremover.
 
 

Oppdag OSO Saga varmtvannsbereder

Denne bestselgende varmtvannsberederen finnes i over halvparten av alle norske hjem og passer for de fleste familiers varmtvannsbehov. Med avansert teknologi og imponerende kapasitet, leverer den pålitelig og effektiv varmtvannsforsyning. OSO er synonymt med pålitelighet, og dens avanserte isolasjon reduserer varmetap til et minimum. Den er konstruert for lang levetid og utstyrt med avansert teknologi som sikrer pålitelig varmtvannsforsyning.


OSO varmtvannsbereder er designet med tanke på lang levetid og har imponerende spesifikasjoner og funksjoner som vil sikre at dine varmtvannsbehov blir møtt på en pålitelig og energieffektiv måte. Velg OSO for en varmtvannsløsning som er både pålitelig og bærekraftig.
Ved å installere OSO Charge og energieffektive beredere kan man få støtte fra Enova på inntil 4 000 kroner.


Spesifikasjoner:
 • Dimensjoner: Ø580x1260 mm
 • Vekt: 39 kg
 • Kapasitet: Passer for 3-4 personer
 • Temperatursetting: Høy beredertemperatur på 75 grader for best mulig ytelse
 • Energiklasse: C
 • 10 års garanti på den rustfrie trykktanken
Unike egenskaper:
 • Saga Design: Alle tilkoblinger er skjult for et rent og estetisk utseende.
 • Nanopur Isolering: Markedsledende isolering som bidrar til å holde vannet varmt lenger.
 • Ultraweld: Høy korrosjonsmotstand som sikrer lang levetid.
 • Incotec: Beste beskyttelse mot kalkholdig vann.
 • Solar-Ready: Forberedt for solfangerinstallasjoner for økt energieffektivitet
8000554-0063_gr-1365x2048.jpg
25.10.2023
VVS Fagmann