Oppdag Oras Saga Style

Med Oras Saga Style ønsker vi å introdusere en serie kraner som forener stil, funksjonalitet og pålitelighet, og som passer like perfekt på kjøkkenet som på badet. Denne serien er designet med et fokus på komfort, slik at hverdagens oppgaver blir en lek.

Oppdag nye Oras Saga Style

Både kjøkkenet og badet spiller en sentral rolle i ethvert hjem. Det er her måltider tilberedes, morgener starter, og minner skapes. Med Oras Saga Style ønsker vi å introdusere en serie kraner som forener stil, funksjonalitet og pålitelighet, og som passer like bra på kjøkkenet som på badet. Denne serien er designet med et fokus på komfort, slik at hverdagens oppgaver blir en lek.


orassagastylekjokken.jpg

Lang levetid og overlegen komfort
Oras Saga Style er laget av høykvalitetsmessing (DZR), og er derfor motstandsdyktig mot avzinking, noe som sikrer at kranen varer over lang tid. Den intuitive pinnehendelen gjør det enkelt å justere vannmengde og temperatur jevnt, og med konstant vannmengde på 6 liter per minutt, sørger den for at du alltid får akkurat det du trenger uten å bruke unødvendige mengder vann.
Med Oras Saga Style får du komfort, stil og bærekraft i ett.
Praktisk og allsidig
I tillegg til sin praktiske natur, er Oras Saga Style en kran som er skapt for å være tidløs og allsidig. Den passer sømløst inn i ulike designløsninger, og gir et løft til enhver atmosfære. Enten du planlegger en full oppussing eller bare ønsker å oppgradere, så vil Oras Saga Style være et trygt valg som varer i årevis.

Hvorfor velge Oras Saga Style? 

Overlegen Komfort: Med sin presise pinnehendel lar Oras Saga Style deg enkelt justere vannmengde og temperatur. Oppnå den perfekte vannstrømmen uten stress og søl.

Lang Levetid: Laget av høykvalitetsmessing (DZR), er Oras Saga Style konstruert for å vare. Med sin motstandsdyktighet mot avzinking, vil denne kranen bevare sin struktur og funksjon over tid.

Erfaring og Pålitelighet: Oras Saga Style er resultatet av årevis med ekspertise og erfaring. Du kan stole på pålitelig ytelse og en kran som leverer gang på gang.

Trygt Valg: Med konstant vannmengde på 6 liter per minutt, bruker du kun det nødvendige. Dette er godt for både miljøet og lommeboken din.

Enkel Bruk for Alle: Med sitt intuitive design, er Oras Saga Style like lett å bruke for barn som for eldre. Det er et ideelt valg for hele familien.

Verdi for Pengene: Invester i en kran som gir deg pålitelig ytelse og valuta for pengene. Oras Saga Style er en langvarig løsning du kan stole på.
  

06.10.2023
VVS Fagmann