Oppdag Vido S2 fra PURMO

I dagens miljø, hvor både energieffektivitet og hjemmekomfort er av største viktighet, introduserer PURMO Vido S2-serien, en revolusjonerende løsning som setter en ny standard for varme- og kjølesystemer. Denne nyeste innovasjonen fra PURMO er designet for å møte og overgå de moderne forventningene med sin avanserte teknologi og brukervennlighet.

Slider-iVector_S2_wall_mounted_office_hallway_1650x650px.jpg

Gjør baderommet ditt til et komfortabelt tilfluktssted med PURMO Vido S2

Når det kommer til å oppgradere hjemmet ditt, er baderommet et sted hvor komfort og funksjonalitet er essensielt. Med PURMO Vido S2, en ny generasjon viftekonvektor, kan du nå nyte optimal temperaturkontroll og luksuriøs komfort på baderommet – hele året rundt.

 

Hvorfor velge Vido S2 til ditt baderom?

Energieffektiv oppvarming og kjøling: I en tid der energisparing er viktigere enn noen gang, tilbyr Vido S2 en løsning som reduserer energiforbruket uten å ofre komforten. Den vannbårne teknologien sørger for jevn og behagelig temperatur på baderommet, enten det er en kjølig morgen eller en varm sommerdag.

Stil møter funksjonalitet: Vido S2 er ikke bare effektiv; den har også et slankt, moderne design som komplementerer ethvert baderomsinteriør. Enten du foretrekker den montert i taket, på veggen, eller innfelt, gir Vido S2 baderommet ditt et estetisk løft samtidig som det sparer plass.

Stille i bakgrunnen: Takket være sin avanserte teknologi, arbeider Vido S2 diskret i bakgrunnen, noe som sikrer at ditt baderom forblir et fredelig tilfluktssted uten forstyrrende støy.

Intuitiv kontroll: Med smarte kontrollalternativer, inkludert automatisk regulering og muligheten for integrasjon med bygningsstyringssystemer, tilbyr Vido S2 en brukervennlig opplevelse som gjør det enkelt å opprettholde perfekt klima på baderommet.

Annotation 2024-03-06 101838.png

Gjør baderommet ditt til en oase av velvære med PURMO Vido S2. Dette er ikke bare en investering i hjemmet ditt, men også i din daglige komfort. Våre VVS Fagmann-rørleggere står klare til å hjelpe deg med en skreddersydd løsning som møter dine behov.

Kontakt din lokale rørlegger                  Se brukerveiledning

Fordeler ved å velge Vido S2

  • Energieffektivitet: Spar på energikostnadene med avansert teknologi som optimaliserer oppvarming og kjøling.
  • Design: Tilføy baderommet ditt moderne eleganse med Vido S2s stilfulle design.
  • Komfort: Nyt jevn og behagelig temperatur hele året uten kalde gulv om vinteren eller overopphetede rom om sommeren.
  • Stille drift: Oppretthold baderommets ro med Vido S2s stille drift.

Kontakt rørlegger


 hWgp5qjTL6gRghy2NnctTYDZT.jpg
29.02.2024
VVS Fagmann