Er uteområdet ditt klart for sommeren?

Oppdag hvordan Gustavsbergs utendørskraner sikrer at ditt uteområde er utstyrt for både sommeren og de kommende vintermånedene. Fra enkle installasjoner til løsninger for spesielt utfordrende forhold, Gustavsberg har kranene som gjør hverdagen enklere.

Er uteområdet ditt klart for sommeren?

Nyt sommeren fullt ut med utendørskraner fra Gustavsberg

Sommeren er her, og det er perfekt tid for å sikre at uteområdet ditt er optimalt utstyrt. Enten du trenger å oppgradere en gammel utendørskran eller installere en helt ny, tilbyr Gustavsberg robuste løsninger som holder år etter år.

Selvdrenerende, frostsikker utendørskran med nøkkel (NRF 4342954)

Optimal for både varme sommerdager og kalde vinternetter. Denne brukervennlige utendørskranen er designet for å tømme seg selv for vann etter bruk, som forhindrer frostskader i kaldere måneder. Perfekt for veggtykkelser på opptil 400 mm, er denne kranen en bekymringsfri løsning for enhver eiendom.

 

Løs utfordrende installasjoner frostsikker kran for opp til 1000mm veggtykkelse (NRF 4342955)

For installasjoner hvor tykke vegger kan være en utfordring, kommer denne kranen til unnsetning. Takler veggtykkelser på opptil 1000 mm, denne modellen utvider mulighetene for å etablere praktiske vannkilder i hagen eller andre utendørsområder.

iStock-541611114.jpg

Klar for sommerens prosjekter

Enten det er for håndvask etter en dag med hagearbeid, fylling av vannballonger til barna, eller for å sikre enkel tilgang til vann for sommerens prosjekter, har Gustavsberg løsningen du trenger. Alle kranene er selvdrenerende og frostsikre, noe som sikrer at de leverer ypperlig ytelse gjennom alle sesonger.

 

Se produkter

Kontakt en VVS Fagmann

04.07.2024
VVS Fagmann