Fremtidens lekkasjesikring

Waterguard+ nå integrert med Abra, markedets fremste plattform for bygningsinfrastruktur. Sammen løfter vi standarden for sikker, intelligent og energieffektiv bolig- og byggestyring. Over 500.000 norske hjem og bygg nyter allerede godt av Waterguards pålitelige beskyttelse. Med Waterguard+, blir disse eksisterende systemene enda mer fremtidsrettet.

Sikre hjemmet ditt med Waterguard+ og Abra

Med over 500.000 norske hjem og bygg som allerede nyter godt av Waterguard-systemet, vil vi introdusere Waterguard+, nå integrert med Abra – markedets ledende plattform for bygningsinfrastruktur. Dette samarbeidet representerer en ny æra av intelligent og energieffektiv bolig- og byggestyring.

Nye funksjoner i Waterguard+

Motorisert kuleventil: Setter en ny standard i markedet med avansert ventilkontroll og forutsigende feilvarsling, og tilbyr dermed topp sikkerhet i hjemmet ditt. Enhver rørlegger tilknyttet VVS Fagmann kan installere denne SINTEF-godkjente løsningen for deg.


Abralife-app: Med denne appen kan du enkelt styre Waterguard+ systemet fra hvor som helst. Få varslinger direkte til mobilen, sett opp nødkontakter og kontroller vanntilførselen med et enkelt tastetrykk.


Portal for borettslag: Spesielt designet for styreledere i borettslag og sameier, gir denne portalen en helhetlig oversikt over lekkasjesikring, smarte røykvarslere, og adgangskontroll i alle enheter.

installasjon.jpg

Integrert del av det smarte økosystemet Abra

Waterguard+ og Abra skaper store muligheter for energisparing, økt sikkerhet og komfort gjennom smarte rutiner, maskinlæring og algoritmer i Abra OS. Som boligeier eller borettslag får du en effektiv styring av byggets sikkerhet og energibruk, og du kan begynne din reise mot en bærekraftig fremtid.

 

smartere.jpg

Smartere og tryggere hverdag

Investering i Waterguard+ og Abra er ikke bare en investering i sikkerhet og komfort; det er også økonomisk fordelaktig. Fra reduserte installasjonskostnader og forsikringsrabatter til lavere energiutgifter, tilbyr disse systemene klare fordeler i markedet og kan bidra til BREEAM-sertifisering innen WAT, ENE, og HEA kapitlene.

For å oppgradere ditt eksisterende Waterguard-system eller for å lære mer om hvordan VVS Fagmann og Waterguard+ og Abra kan transformere din bolig, ta kontakt med din lokale VVS Fagmann rørlegger eller vår partners dedikerte kundesupport-team. Ta det første skrittet mot en smartere, tryggere og mer energieffektiv hverdag.

10.05.2024
VVS Fagmann