Smart vaskeromsinnredning

«En enklere hverdag» har vært mottoet under utviklingen av Alternas vaskeromsmøbler. Fokuset har vært på smarte og fleksible løsninger for at du skal kunne velge akkurat det som passer deg og dine behov, og for at alle skal kunne sette sammen sitt drømmerom.

Smart vaskeromsinnredning

Smart vaskeromsinnredning fra AlternaBad

«En enklere hverdag» har vært mottoet under utviklingen av Alternas vaskeromsmøbler. Fokuset har vært på smart og fleksibel vaskeromsinnredning som lar deg velge akkurat det som passer deg og dine behov. Med vaskeromsinnredningen fra AlternaBad er du sikker på at du får det optimale vaskerommet for deg.

God innredning av vaskerom er viktig

Vi ser en sterk trend der vaskerom og grovkjøkken har blitt et viktig rom i huset. Mange ønsker å gjøre vaskerommet trivelig å oppholde seg i, og vi ser mer fokus på praktiske innrednings-løsninger. Litt benkeplass for bretting av tøy er viktig, og mange ønsker god skapplass til oppbevaring av vaskemidler, vaskeutstyr og skittentøy. 

 

vaskerom6.jpg

Er du klar for å sette i gang? Kontakt din lokale VVS Fagmann nå!

imagen6wzg.png

 

Effektiv vaskeromsinnredning for leiligheter

Vaskerom har kanskje tidligere vært forbeholdt eneboliger og hus i rekke. Men, nå ser vi at vaskerom prioriteres i mindre leiligheter. Mange ofrer gjerne areal for å få laget et slikt rom med gode, funksjonelle vaskeromsmøbler.

Vaskerom kan være små eller store, og noen kombinerer vaskerom med noen eller alle funksjonene til et bad. Dette kan være spesielt praktisk i større husholdninger hvor det kan være behov for en ekstra dusj eller flere toaletter.

Skjermbilde 2023-10-12 kl. 09.20.55.png

Utvid vaskerommet med smarte løsninger

Å utnytte hver kvadratmeter i et vaskerom kan være en reell utfordring. Med smarte og plassbesparende løsninger fra AlternaBad, kan du forvandle ditt vaskerom til et velorganisert og funksjonelt rom.

 
Strykebrett i skuffen
Slutt på utfordringen med å finne en permanent plass til strykebrettet. Med AlternaBads nedfellbare strykebrett som enkelt kan oppbevares i en skuff, frigjør du verdifull gulvplass.
 
Trådkurven som organiserer
Hold orden og oversikt med trådkurven. Denne praktiske løsningen gir enkel tilgang til tekstiler og andre nødvendigheter, samtidig som den holder vaskerommet ryddig og organisert.
 
Innebygd foldbart tørkestativ
Et innebygd og foldbart tørkestativ er en viktig funksjon i ethvert vaskerom. Det er alltid klar til bruk, men kan enkelt legges bort når det ikke er i bruk, slik at du får mest mulig ut av plassen.
 
Funksjonell skuff med uttrkkbar hylle
Den uttrekkbare hyllen er et multitaskende vidunder. Den gir deg en praktisk plass til kurver når du skal laste eller tømme vaskemaskinen. Skuffen under gir også god plass til vaskebøtter og høye vaskemiddelflasker.
 
Med disse innovative og plassbesparende løsninger, kan du nå optimalisere vaskerommet ditt til det fulle. Sluttresultatet? Et mer funksjonelt, organisert og inspirerende rom som gjør de daglige oppgavene til en lek.

Akkurat nå får du -20% rabatt på møbler og benkeplater fra AlternaBad. Nå er tiden inne til å få på plass ditt nye vaskerom!

 

Kontat din lokale VVS Fagmann for å sette i gang

                                   
12.10.2023
VVS Fagmann