27.09.2021

VVS Fagmann

Vaskeromsinnredning med Alterna vaskeromsmøbler

«En enklere hverdag» har vært mottoet under utviklingen av Alternas vaskeromsmøbler. Fokuset har vært på smart og fleksibel vaskeromsinnredning som lar deg velge akkurat det som passer deg og dine behov. Vaskeromsinnredningen fra Alterna lar deg skape et godt og funksjonelt vaskerommet – et riktig drømmerom!

 

God innredning av vaskerom er viktig

Vi ser en sterk trend der vaskerom og grovkjøkken har blitt et viktig rom i huset. Mange ønsker å gjøre vaskerommet trivelig å oppholde seg i, og vi ser mer fokus på praktiske innrednings-løsninger. Litt benkeplass for bretting av tøy er viktig, og mange ønsker god skapplass til oppbevaring av vaskemidler, vaskeutstyr og skittentøy.

imagen6wzg.png

 

Effektiv vaskeromsinnredning for leiligheter

Vaskerom har kanskje tidligere vært forbeholdt eneboliger og hus i rekke. Men, nå ser vi at vaskerom prioriteres i mindre leiligheter. Mange ofrer gjerne areal for å få laget et slikt rom med gode, funksjonelle vaskeromsmøbler.

Vaskerom kan være små eller store, og noen kombinerer vaskerom med noen eller alle funksjonene til et bad. Dette kan være spesielt praktisk i større husholdninger hvor det er praktisk med en ekstra dusj eller et toalett.

blobid1.jpg vaskerom6.jpg

 

Bredt sortiment vaskeromsmøbler

Alterna tilbyr et bredt sortiment av vaskeromsmøbler, i ulike størrelser, medulike funksjoner, i god kvalitet og et elegant og enkelt design.

Produktene kommer i høyglans- eller mattlakkerte fronter i fuktbestandig MDF.

vaskerom4.jpg

 

Se utvalget av Alterna vaskeromsmøbler i vår nettbutikk! 

 

 

 

Siste nytt fra Brødrene Dahl