• Tegn ditt eget bad

Tegn bad med tegneprogram

Med tegneprogrammet kan du tegne og planlegg ditt nye baderom. Å tegne badet selv er en fin måte å starte opp på. I tegneprogrammet kan du legge inn mål av baderommet og sjonglere med forskjellige baderomsløsninger i forhold til hva du kanskje drømmer om, trenger av praktiske løsninger og har råd til. 
Når du begynner å bli fornøyd så lar tegneprogrammet deg sende forslaget videre til din nærmeste VVS Fagmann. Rørleggeren kan vurdere baderomstegningen din med sitt fagkyndige blikk og ofte tilføre noen smarte grep. Slik finner dere sammen den optimale løsningen for det nye baderom ditt!


INT_03.jpg

Tegne badet mitt selv

Jeg vil tegne badet mitt selv, tenker mange. VVS Fagmann tar dere på ordet.

Det er fint å tegne sitt eget bad i ro og fred. Det virker klargjørende i forhold til hvordan du skal gjennomføre baderomsprosjektet, hvor omfattende du vil gjøre det og kanskje når du skal gjøre det.

Tegneprogram med mange alternativer

I tegneprogrammet kan du utforme badet på mange forskjellige måter og med ulike løsninger. Kanskje går du med tanker om å slå ut en vegg eller flytte badet? Hvordan kan det bli? Tegn badet selv og eksperimentér deg frem til badet du ønsker deg. 

I programmet kan du dra og slippe inn forskjellige toaletter, dusjhjørner, badekar, baderomsskap, armatuerer og andre løsninger. 

Selvforklarende?

Tegneprogrammet er lagd for å være selvforklarende. Men, det er ikke gitt for oss alle å bruke digitale hjelpeverktøy som dette og være sin egen interiørarkitekt eller baderomsentreprenør.

Derfor er du hjertelig velkommen til å hoppe over tegnearbeidet for badet og i stedet ta direkte kontakt med en VVS Fagmann i nærheten av deg for å utforme badet sammen. 

 

Baderomskisse å snakke med rørleggeren om

Baderomstegningene blir virkelig fine og nøyaktige – langt flottere enn det mange av oss kan klare med penn og papir! 

Vent likevel ikke for lenge før du tar et ord med VVS Fagmann-rørleggeren. Rørleggeren vil som regel ha innspill til utforming og utstyrsvalg. Kanskje kan du få forslag til alternativer som gjøre baderommet enda bedre innenfor baderomsbudsjettet ditt.

Hvordan komme i kontakt med rørlegger som kan bygge badet ditt? I tegneprogrammet kan du når som helst sende baderomstegningene dine til nærmeste VVS Fagmann som så kan jobbe sammen med deg om baderommet og gi nøyaktige budsjetter.