POPULÆRE KATEGORIER

moblersirkel.png    dusj.png   handtak.png   kraner.png   servantsirkel.png   smart-innredning-2.png
VVSFagmann_3.png

 

Din tillitsfulle VVS Partner

Velkommen til VVS Fagmann - en landsdekkende rørleggerkjede med lang ekspertise og erfaring. Vi er dedikerte til å levere profesjonelle VVS-tjenester av høy kvalitet til våre kunder. Våre erfarne rørleggere gir trygghet fra prosjektstart til ferdigstillelse.


Kontakt din lokale fagmann                        


Les mer om oss her

 

SLIK FUNGERER DET

                                                

 

Gode VVS-priser og tilgjengelighet


Ved bruk av våre rørleggere får du gode priser på baderom, vaskerom og mye mer.

VVS Fagmann handler fra Brødrene Dahl som er kjent som landets største rørgrossist med et enormt vareutvalg og over 50 servicesentre over hele landet. Dette medfører at vi både kan ha gode priser på VVS-produkter og høy tilgjengelighet.


VVSFagmann_1.png

Siste fra Inspirasjon

Oppdag Vido S2 fra PURMO
29.02.24
Generelt
Oppdag Vido S2 fra PURMO
I dagens miljø, hvor både energieffektivitet og hjemmekomfort er av største viktighet, introduserer PURMO Vido S2-serien, en revolusjonerende løsning som setter en ny standard for varme- og kjølesystemer. Denne nyeste innovasjonen fra PURMO er designet for å møte og overgå de moderne forventningene med sin avanserte teknologi og brukervennlighet.
Les mer
Nyhet - vaskeromsmøbler fra AlternaBad i valnøtt
20.02.24
Vaskerom
Nyhet - vaskeromsmøbler fra AlternaBad i valnøtt
Alterna lanserer nå sine vaskeromsmøbler i en helt ny og moderne farge – valnøtt!
Les mer
Er du klar for snøsmeltingen?
29.01.24
Generelt
Er du klar for snøsmeltingen?
Gode dreneringspumper er avgjørende for å håndtere oversvømmelser. Grundfos tilbyr flere typer dreneringsløsninger, som kan fjerne vannet raskt og minimere skaden hvis uhellet skulle skje.
Les mer
Pulsify dusjserie fra Hansgrohe
17.01.24
Baderom
Pulsify dusjserie fra Hansgrohe
Hansgrohe setter standarden for kvalitet, komfort og moderne design. Deres nye Pulsify dusj serie er intet unntak. Her kombineres funksjonalitet med smarte løsninger og lekkert design!
Les mer
Vinn eksklusive tilbehørsartikler fra AlternaBad
20.11.23
Generelt
Vinn eksklusive tilbehørsartikler fra AlternaBad
Vi gir deg sjansen til å forvandle baderommet ditt med eksklusive godbiter fra AlternaBad. Gjør store forbedringer med små forskjeller! Et baderom med sorte detaljer skaper en eksklusiv atmosfære og kan styles enten minimalistisk eller med flere elementer. Svart fremhever de fargene det kombineres med, og svarte detaljer gir dybde til selv den mest nøkterne fargepaletten. Rommet får et sofistikert uttrykk med de svarte elementene, samtidig som de enkelt kan kombineres med praktisk talt alle farger.
Les mer
Nyhet! Glow 68 vegghengt toalett
10.11.23
Baderom
Nyhet! Glow 68 vegghengt toalett
Porsgrund, en av de mest anerkjente navnene i norske baderom, introduserer det siste tilskuddet til sin populære Glow-serie - modellen Porsgrund Glow 68. Dette vegghengte toalettet kombinerer nordisk design med moderne teknologi, og ligger i et prisnivå som appellerer til mange.
Les mer