• Testside Sylvia
Baderom

Drømmer du om nytt bad? 

Fra VVS Fagmann får du ferdige baderom og baderomsinnredning inkludert baderomsmøbler, servanter, armaturer og rørsystemer.
VVS Fagmann-rørleggeren hjelper deg uansett! Pusse opp hele eller deler av badet? 


Få inspirasjon til ditt nye bad og sjekk ut våre baderomsløsninger. 


VVS Fagmann rørleggere er baderoms-eksperter!

Et fint bad gir hverdagsvelvære!
Kanskje skal du pusse opp bad, lage drømmebadet eller trenger et skikkelig funksjonelt, robust våtrom?
 
En VVS Fagmann rørlegger bygger bad hver eneste dag og kjenner trendene i forhold til baderomsinnredning, funksjon og design. En VVS Fagmann rørlegger kan vise deg hva som er økonomisk smart, funksjonelt og hva som er nytt, slik at du gjør det beste valget.

 

Din VVS Fagmann rørlegger sørger for å bygge det badet du trenger og drømmer om.
Alterna_EveryDay_Curved_hvit_hoyskap.png

Hvordan tegne eget bad?

Tegn ditt eget bad og diskuter tengingene med vår VVS Fagmann rørlegger!

Tegneprogrammet er et godt hjelpeverktøy i forhold til funksjon, planløsning og design. Vårt tegneprogram kan brukes sendes til og brukes av andre samarbeidspartnere som tømreren, byggmesteren, entreprenøren, arkitekten eller interiørarkitekten din.

Rørleggerne i VVS Fagmann har god ekspertise med å jobbe sammen med både deg som kunde og dine støttespillere.

 

Sammen designer vi ditt drømmebad!

Hvordan innrede badet i praksis?

Du kan alltid spørre din lokale  VVS Fagmann rørlegger om råd. 

Her er vår korte huskeliste over de viktigste punktene  som er viktig å få med seg når du skal innrede badet:
  • Baderomsinnredning – møbelfarger, -overflater og -håndtak. Hvilke funksjoner trenger du? Speil og plassering, også i forhold til lys- og strømkilder - Se våre produkter i kataloger
  • Overflater tak, gulv og vegger – våtromspanel, fliser, maling, tre? Mørkt – eller lyst? Ta forbehold om bruk og behov i tillegg til vedlikehold.
  • Armaturer – har du en favoritt? Ønsker du armaturer på badet i samme serie som du har i dusj, dusjkabinett, badekar – eller i kombinasjon?
  • Belysning og elektrisitet – viktig å tenke på el-installasjoner tidlig. Fysiske forhold i baderommet (helning, betong/tilgjengelighet, inner/yttervegg etc.) har betydning for plassering av el og rør.  Ulike våt-soner i badrommet gir også ulike krav til el-installasjoner. Din VVS Fagmann har kontakt med elektrikere og ordner dette for deg.
  • Sikkerhet – overflater/sklisikkerhet, riktig helning mot sluk for å unngå lekkasjer og fuktskader.
  • Miljø – en ny generasjon vannbesparende, effektive toaletter er tilgjengelig nå. Vannbesparende dusjer bidrar til miljøet
  • Rengjøring – planlegge for enkel rengjøring og lett tilgang
    konsekvenser for annet – vil det nye badet gi konsekvenser for annet i hjemmet? Er det strømkapasitet nok? Er det andre oppgraderinger som burde gjøres? Som for eksempel  fornyelse av andre VVS-installasjoner? Det kan være lønnsomt å gjøre flere oppgraderinger samtidtig.
  • Søppelkasse – skal du ha og hvor skal den være?