Vaskeromstrender

27.09.2021

VVS Fagmann

Vaskeromstrender

Et vaskerom er ikke lenger bare et praktisk sted for klesvask, det har blitt et rom for inspirasjon og effektivitet. I denne artikkelen vil vi utforske de nyeste trendene innen vaskeromsdesign og hvordan du kan integrere dem med våre smarte løsninger for et optimalt resultat.
Personalisering for ditt behov
Hvert hjem er unikt, og vaskerommet bør være det også. Med vårt tegneprogram kan du enkelt visualisere og tilpasse ditt vaskerom. Legg inn målene på rommet og utforsk ulike designalternativer for å finne den ideelle løsningen for ditt hjem.
Praktisk stil uten kompromiss
Stil betyr ikke at du må ofre funksjonalitet. Vår vaskeromskolleksjon fra Oras og AlternaBad er utformet for å kombinere stil med praktiske løsninger. Fra foldbare tørkestativer til uttrekkbare hyller, sørger våre produkter for at vaskerommet ditt er like funksjonelt som det er vakkert.
De siste årene har bringet med seg spennende nye muligheter for vaskeromsdesign. Ved å integrere smarte løsninger, velge riktige fargekombinasjoner og fokusere på funksjonalitet, kan du skape et vaskerom som ikke bare gjør hverdagen enklere, men også legger til en estetisk appell i ditt hjem.
Utforsk vårt utvalg av vaskeromsløsninger for å begynne din reise mot et mer funksjonelt og stilig vaskerom.

Fargepalett som definerer rommet

I dagens vaskeromsdesign er fargevalget avgjørende. Fra beroligende sandmatte toner til den tidløse elegansen av hvitt høyglans, gir fargepaletten ditt vaskerom karakter og stil.

Vi tilbyr et spekter av farger, slik at du kan finne den perfekte paletten for ditt unike rom. Se mer om våre fargekombinasjoner her.

lys-og-mork-eik.png

Integrerte smarte løsninger


Moderne vaskerom handler om effektivitet og bekvemmelighet. Vår serie av vaskeromsmøbler fra AlternaBad inneholder mange muligheter for smarte løsninger. Disse integrerte funksjonene gir ikke bare ekstra lagringsplass, men sørger også for at vaskerommet ditt er optimalt organisert.


imagen6wzg.png  Praktisk strykebrett i skuffen 


Se mer av våre unike smarte løsninger her.
imageelyu6.png  Skap spesielt for praktisk oppbevaring

Bærekraftig design for et grønnere hjem

Miljøvennlig design er en viktig trend i 2023. Vår vaskeromskolleksjon fra Oras fokuserer på bærekraft ved å tilby produkter som er laget av høykvalitetsmessing (DZR), noe som sikrer lang levetid og minimalt vedlikehold. Dette reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men gir også deg en pålitelig kvalitetskran som varer i årevis.

Siste nytt fra Brødrene Dahl